Aproape 7000 de semnături pentru Ovidiu Anton și participarea României la Eurovision 2016! Aproape 7000 de semnături pentru Ovidiu Anton și participarea României la Eurovision 2016!
PRO TV și Ovidiu Anton și-au unit forțele pentru a duce România la Eurovision 2016! Românii își pot arăta solidaritatea pentru participarea țării noastre... Aproape 7000 de semnături pentru Ovidiu Anton și participarea României la Eurovision 2016!

PRO TV și Ovidiu Anton și-au unit forțele pentru a duce România la Eurovision 2016! Românii își pot arăta solidaritatea pentru participarea țării noastre la ediția din acest an prin semnarea petiției online lansate ieri de PRO TV, disponibilă la adresa petitie.protv.ro!

În numai 24 de ore de la lansare, aproape 7000 de oameni din România și din străinătate au semnat pentru a-l susține pe Ovidiu și pentru a-l sprijini în parcursul său către Eurovision, iar comentariile acestora arată că sunt uniți și că toți își doresc ca țara noastră să fie reprezentată cu mândrie la nivel internațional.

“Le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Mobilizarea oamenilor de pretutindeni este uimitoare și le sunt profund recunoscător! Uniți suntem puternici!”, a declarat Ovidiu Anton, câștigătorul Selecției Naționale Eurovision 2016.

Ovidiu a fost ales anul acesta de către români pentru a duce numele țării noastre la Stockholm. Haideți să fim în continuare alături de el și să credem în șansa pe care România o are la Eurovision 2016.

Susține-l pe Ovidiu și semnează această petiție (petitie.protv.ro)! Împreună pentru România la Eurovision!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: