Apple, magazin pe Champs–Elysees cu o chirie demnă de zonă: 12 mil. euro anual Apple, magazin pe Champs–Elysees cu o chirie demnă de zonă: 12 mil. euro anual
Atentatele de anul trecut care au zguduit Parisul nu i-au speriat pe americanii de la Apple și nici pe fanii lor. Cele mai recente... Apple, magazin pe Champs–Elysees cu o chirie demnă de zonă: 12 mil. euro anual

Atentatele de anul trecut care au zguduit Parisul nu i-au speriat pe americanii de la Apple și nici pe fanii lor.

Cele mai recente informații vehiculate în presa internațională vorbesc despre faptul că gigantul tech va deschide un flagship în capitala franceză, pe celebrul bulevard Champs-Elysees.

Magazinul Apple ar urma să fie deschis într-o clădire cu 7 etaje la numărul 114 Avenue des Champs-Elysees, suprafața totală fiind de peste 1.900 de metri pătrați. În plus, conform informațiilor Le Figaro, magazinul va fi deschis la parterul clădirii, celelalte etaje urmând să găzduiască birourile Apple.

Producătorul american, unul dintre cei mai mari jucători din tehnologie la acest moment, ar fi semnat contractul de închiriere al clădirii spre finalul lui 2015. Iar suma este pe măsura locației de care se bucură: 12 milioane de eurpo pe an pentru următorii 12 ani.

appleTotodată, veștile legate de acest magazin vorbesc despre faptul că Apple va colabora cu firma de arhitectură Foster and Partners pentru designul clădirii, atât magazinul cât și birourile urmând să fie funcționale abia peste 2-3 ani.

În prezent, Apple operează 19 magazine în Franța, flagship-ul de la Paris fiind al 20-lea pentru americanii care au o bază solidă de fani în Europa.

În plus, planurile de retail ale Apple constau și în 2 noi magazine în China ce ar urma să fie deschise până la finalul lunii în curs (după ce au inaugurat deja 2 magazine). Pe termen scurt, americanii doresc să ajungă la 40 de magazine în China până la finalul lunii octombrie 2016 (în prezent sunt 32).

Compania operează peste 470 de magazine Apple Store la nivel mondial în aproape 20 de țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: