Şoferii români nu pleacă la drum fără aplicaţii auto instalate pe telefonul mobil Şoferii români nu pleacă la drum fără aplicaţii auto instalate pe telefonul mobil
Șoferii plecați în concediu utilizează frecvent aplicații de mobil unde regăsesc servicii utile și accesibile, Mașina Mea fiind cea mai accesată facilitate, reiese din... Şoferii români nu pleacă la drum fără aplicaţii auto instalate pe telefonul mobil
Image6Șoferii plecați în concediu utilizează frecvent aplicații de mobil unde regăsesc servicii utile și accesibile, Mașina Mea fiind cea mai accesată facilitate, reiese din datele centralizate de Auto.ro.

Dacă la începutul sezonului estival, șoferii apelau în cea mai mare parte la localizarea service-urilor auto, stațiilor ITP și vulcanizărilor, odată cu începerea perioadei de concedii, aceștia au optat frecvent pentru facilitățile oferite în cadrul secțiunii Mașina Mea, plata rovinietei direct din telefon fiind cea mai accesată. Utilizatorii aplicației au comandat rapid și ușor toate tipurile de roviniete existente și le-au achitat direct din aplicația Auto.ro, prin intermediul cardului bancar sau prin SMS, făcând economie de timp și evitând situațiile unor eventuale amenzi.

Totodată, utilizatorii au ales să primească notificări privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurărilor, a datei scadente la rata mașinii, a permisului de conducere, chiar și a datei de reînnoire a trusei medicale. Printre serviciile auto accesate direct din telefonul mobil, se numără și localizarea pe hartă a benzinăriilor, spălătoriilor, parcărilor și ATM-urilor, dar și adăugarea de anunțuri de mașini noi și second hand.

“În această perioadă a concediilor, aplicația Auto.ro a înregistrat un grad ridicat de utilizare. Lesne de înțeles, șoferii au ieșit din zona lor de confort și s-au regăsit în situația de a fi pornit la drum fără să fi achiziționat rovinieta obligatorie. Folosind aplicația, printr-un simplu sms sau cu plata prin card, aceștia au primit rovinieta instantaneu, făcând economie de timp și evitând situațiile unor eventuale amenzi”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicația Auto.ro este gratuită, are 185.000 de descărcări și se află atât în topul preferințelor șoferilor care folosesc un gadget iPhone, înregistrând 70.000 descărcări în Apple Store, cât și a utiluzatorilor de smartphone-uri cu Android, înregistrând 115.000 descărcări în Google Play.

Aplicația Auto.ro oferă următoarele facilități:

  • Locații servicii auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, stații ITP, asistență rutieră și tractări, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto, calculator timbru de mediu;
  • Mașina mea: se primesc notificări atunci cand expiră rovinieta, RCA, ITP, rata lunară sau altă alertă dorită;
  • Plăți: plata rovinietei direct din aplicație atât prin card bancar, cât și prin SMS;
  • Anunțuri vânzare-cumpărare mașini noi și second hand: utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge anunțuri auto direct din telefonul mobil, să salveze anunțurile favorite și să creeze alerte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: