Cu toate că în ultima vreme au predominat ploile și temperaturile scăzute, treptat, vara își (re)intră în drepturi. Celor care au nevoie de sfaturi...

img_CP summer (1)Cu toate că în ultima vreme au predominat ploile și temperaturile scăzute, treptat, vara își (re)intră în drepturi. Celor care au nevoie de sfaturi în ceea ce privește organizarea concediului sau de idei pentru diferite activități în sezonul cald, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm recomandă o serie de aplicații pentru dispozitivele mobile care să îi ajute să se bucure și mai mult de vacanță.

Pentru cei care și-au stabilit deja destinația și doresc să afle mai multe detalii despre obiectivele turistice pe care nu trebuie să le rateze, cele mai bune restaurante sau sfaturi legate de obiceiurile locale, specialiștii EuroGsm recomandă setul de aplicații Frommer’s Travel Tools. Acestea deservesc călătorul modern printr-o trusă digitală de instrumente, incluzând opţiuni pentru calcularea bacşişului, în funcţie de ţară, lista de obiecte pentru bagaj, un convertor valutar şi un convertor pentru timp şi distanţă, temperatură, greutate şi volum, în funcţie de diverse unităţi.

„Cei care de abia acum se gândesc unde vor să își petreacă vacanța au la dispoziție aplicația Hipmunk, care nu doar arată și compară preţurile zborurilor, ci ia în calcul şi escalele, timpul zborului şi alte astfel de detalii. În plus, poate fi instalată pe orice smartphone cu Android sau iOS şi face şi recomandări de cazare”, a precizat Andrei Ginju – ThePhoneGeeks.

Altă aplicație care asigură zborul către destinația de vacanță este GateGuru, care pune la dispoziție hărți ale aeroporturilor și terminalelor, informații despre zboruri și chiar despre magazinele duty-free din aeroport, în timp ce SeatGuru garantează alegerea celor mai bune locuri în avion de la peste 100 de companii aeriene.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea problemelor legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților şi de a încuraja utilizarea corectă și la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: