Cei de la AOC au decis, recent, să îmbogățească gama de monitoare IPS cu un nou model din seria Professional: i2360Phu, cu un ecran...
image003Cei de la AOC au decis, recent, să îmbogățească gama de monitoare IPS cu un nou model din seria Professional: i2360Phu, cu un ecran LED de 23”, rezoluție de 1080p și o ergonomie sporită, pentru un spațiu de lucru bine organizat. Urmând trendul marilor producători și cu toate că a fost creat pentru uz profesional, modelul este deosebit de user-friendly și reprezintă alegerea ideală pentru cei preocupați de protejarea mediului. AOC i2360Phu va fi disponibil în România din luna aprilie, la un preț recomandat de 999 lei.

de Marian Craciun

IPS (in-plane switching) reprezintă o tehnologie avansată în domeniul ecranelor. Profesioniștii din designul grafic, fotografie sau alte domenii unde calitatea imaginii este esențială vor aprecia unghiurile largi de vizualizare, contrastul și stabilitatea culorilor pe care această tehnologie le face posibile.

Datorită unghiurilor largi de vizualizare, de 178°/178° (vertical/orizontal), utilizatorii nu mai trebuie să se înghesuie în jurul ecranului pentru a putea vizualiza în mod optim imaginile afișate – prezentările, fotografiile, sau videoclipurile pot fi văzute în claritate maximă chiar și de către cei care stau în picioare.

Prin intermediul ratei de contrast statice de 1000:1 și ratei de contrast dinamice de 20,000,000:1, redarea imaginilor întunecate nu mai reprezintă o problemă pentru noul “gadget” de la AOC. În plus, modelul beneficiază de un timp de răspuns ultra-scurt, de numai 6 ms, și de o luminozitate de 250 cd/m2.

AOC i2360Phu se adaptează perfect la înălțimea utilizatorilor, oferind unghiul de vizualizare optim prin posibilitatea de reglare a înălțimii ecranului cu până la 130mm. În același timp, ecranul poate fi rotit cu până la 90°, din modul portret în modul peisaj. Vizualizarea și procesarea textelor lungi, sau tabelelor și fotografiilor de mari dimensiuni în format portret este, astfel, mult mai comodă. De asemenea, ecranul poate fi pivotat pe orizontală, o funcție deosebit de utilă pentru prezentările la care asistă un număr mare de persoane.

AOC i2360Phu beneficiază de un port analog VGA, precum și de ieșiri HDMI, oferind conectivitate sporită pentru o multitudine de surse de semnal. Modelul include patru porturi USB integrate în ramă, pentru un plus de comoditate – camerele foto digitale, hard disk-urile externe sau perifericele pot fi conectate cu ușurință, fără a crea o aglomerare de cabluri pe birou. Datorită difuzoarelor integrate, utilizatorii nu mai au nevoie de un sistem audio extern; se pot bucura de sunet clar doar cu ajutorul monitorului.

Modelul i2360Phu are un design clasic, de culoare neagră, care se adaptează perfect în orice spațiu de lucru. Tehnologia LED folosită în panourile monitorului a făcut posibil aspectul ultra slim al ecranului, contribuind astfel, pe lângă look-ul modern, la economisirea de spațiu.

i2360Pda_side_to_left_liquid_design image001 image003 i2360Pda_front_liquid_design i2360Pda_pivot_connectors i2360Pda_pivot_liquid_design i2360Pda_side_left

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: