Antonia și Alex Velea se “bat” în direct la Pro TV! Antonia și Alex Velea se “bat” în direct la Pro TV!
Antonia și Alex Velea intră în cea mai tare competiție a dansului, Uite cine dansează!, și vor face tot posibilul să impresioneze românii și... Antonia și Alex Velea se “bat” în direct la Pro TV!

Antonia și Alex Velea intră în cea mai tare competiție a dansului, Uite cine dansează!, și vor face tot posibilul să impresioneze românii și juriul show-ului. Antonia și Alex sunt pregătiți să învețe cât mai multe stiluri de dans și sunt hotărâți să lupte până în finală.

În această primăvară, Pro TV aduce umorul, dansul și cele mai surprinzătoare vedete într-un show care va face întreaga Românie să vibreze.

Antonia și Alex Velea, rivalitate pe ringul de dans!

Cei doi artiști formază unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, însă la începutul acestei primăveri ei vor fi rivali în show-ul Uite cine dansează! și vor avea alți parteneri de dans, alături de care vor lupta în competiție. Este pentru prima dată când Antonia și Alex participă împreună într-un show de televiziune în calitate de concurenți și luptă unul împotriva celuilalt.

”Mă bucur să fac parte din show-ul Uite cine dansează!. Dansul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele și această emisiune este o ocazie extraordinară să experimentez și stiluri cu care nu sunt obișnuită. Sper să mă susțină fanii mei, publicul, și să ajung până în finală.”, a spus Antonia despre participarea la show-ul Uite cine dansează!.

Chiar dacă se va afla, în premieră, împotriva iubitei sale, Alex Velea e hotărât să dea tot ce are mai bun în competiție și să nu renunțe nicio clipă la luptă. “Acest show de dans, Uite cine dansează!, înseamnă foarte mult pentru mine. Pe lângă faptul că îmi place să cânt, să dansez în timpul concertelor și în videoclipuri, acest show mă va supune la multe provocări. Cu siguranță o să învăț mișcări noi de dans, o să mă autodepășesc și o să cunosc oameni extrem de talentați. O să fie #monstru! Invit România la dans! Recunosc că o să fie greu să fiu împotriva Antoniei, să ne duelăm, dar o să fac abstracție de farmecele ei și o să dau tot ce e mai bun din mine să câștig. Și, la final, ea știe că o iubesc!”, a spus Alex Velea.

Antonia si Alex Velea

Antonia și Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiți cântăreți români, au milioane de fani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt nedespărțiți și până acum au luptat doar împreună pentru tot ce și-au dorit, însă, în această primăvară, Antonia și Alex vor intra în competiție și își vor demonstra aptitudinile de dansatori, la Uite cine dansează!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: