Anna Lesko (împuşcată în timpul unui concert): „Am simţit o durere foarte puternică, a fost oribil, sper să nu se întâmple niciodată nimănui!” Anna Lesko (împuşcată în timpul unui concert): „Am simţit o durere foarte puternică, a fost oribil, sper să nu se întâmple niciodată nimănui!”
Invitata Oanei Turcu în cea mai nouă ediţie a emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, Anna Lesko va vorbi deschis despre familia ei, dar şi... Anna Lesko (împuşcată în timpul unui concert): „Am simţit o durere foarte puternică, a fost oribil, sper să nu se întâmple niciodată nimănui!”

Invitata Oanei Turcu în cea mai nouă ediţie a emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, Anna Lesko va vorbi deschis despre familia ei, dar şi despre momentul cumplit pe care l-a trăit pe scenă, atunci când a fost împuşcată în timpul unui concert.

„Am simţit o durere foarte puternică în picior, a fost oribil, sper să nu se întâmple niciodată nimănui!”, a povestit artista, care a completat că a fost educată de mama ei astfel încât să ducă orice greutate cu zâmbetul pe buze.

Tot mâine, cântăreaţa va vorbi şi despre momentul copleşitor de după naştere.

„Nu s-a potrivit deloc socoteala, m-am trezit cu Adam în braţe şi nu-mi dădeam seama ce să fac!”, dar şi despre decizia de a ascunde sarcina atât de mult: „vreme de şapte luni, absolut nimeni nu a ştiut, nici măcar părinţii noştri”, declară Anna.

anna-lesko2

Cum şi-a cunoscut iubitul, care consideră că este secretul unei relaţii solide, dar şi despre operaţiile estetice, Anna va vorbi mâine, de la 22:00, la „Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: