Retailerul online elefant.ro, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, introduce o nouă categorie în portofoliul de vânzare –...
elefant_ro (Small)Retailerul online elefant.ro, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, introduce o nouă categorie în portofoliul de vânzare – Bebe&Copii – ce include produse de îngrijire pentru cei mici (absorbante, creme, loțiuni și altele), cărucioare și landouri, scaune auto, mobilier și decorațiuni, dar și modă pentru cei mici. Site-ul a început comercializarea jucăriilor încă de acum doi ani.  

Mai mult, în săptămâna aniversară 16-20 iunie 2014 – care marchează patru ani de activitate ai retailerului, elefant.ro pregătește pentru clienții săi reduceri de până la 70% la peste 100.000 de produse din categoriile carte, produse pentru copii, parfumuri și accesorii fashion.

 “Clienții elefant.ro sunt preponderent femei, iar jumătate dintre acestea sunt mame. În fiecare zi întrebăm doamnele care iubesc elefant.ro ce ar mai dori să găsească în magazinul dedicat lor și de multe ori răspunsul a indicat produsele pentru copii. Iată de ce, la aniversarea de 4 ani a elefant.ro, le oferim drept răsplată pentru fidelitatea lor o gamă de 3 ori mai mare de produse pentru cei mici”, declară Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

New Trends: ce s-a cumpărat de Paşte pe elefant.ro?

În cei 4 ani de existență, elefant.ro a livrat peste 650.000 de colete, peste 3 milioane de cărți, jucării și accesorii vestimentare.

În prezent, elefant.ro comercializează produse din categoriile carte tipărită, eBook, eReader, produse vestimentare, încălțăminte, accesorii, jucării și produse pentru copii, cosmetice și produse de îngrijire, parfumuri. Printre cele mai vândute produse se numără cărțile, jucăriile, accesoriile și parfumurile.

Trends: ce s-a citit în luna martie – DOOM, Prea multă fericire și Cimitirul

www.elefant.ro poziționat pe piața românească drept “mall-ul online al familiei”, oferă clienților săi peste 130.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală. La patru ani de la lansare și cu o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro în 2013, elefant.ro se bucură de zeci de mii de vizitatori zilnic.

New trends: elefant.ro aduce produsele cosmetice în portofoliu. Ivatherm, Dove sau Skeyndor printre branduri

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: