Suntem in luna indragostitilor (fie ca sarbatoresti Valentine’s Day, fie ca preferi sarbatoarea de Dragobete, tot nu ai cum sa scapi) si stii ca...

ANIMA_Aurelia Visinescu

Suntem in luna indragostitilor (fie ca sarbatoresti Valentine’s Day, fie ca preferi sarbatoarea de Dragobete, tot nu ai cum sa scapi) si stii ca trebuie sa iti surprinzi partenera cu ceva special. Cum ar fi ca anul acesta sa te lasi pe mana unei femei atunci cand vine vorba despre alegerea unui cadou special pentru… amandoi? 

Fie ca luati masa in oras sau preferati sa cinati in intimitatea casei voastre, vinul rosu nu trebuie sa lipseasca din meniu. Si ce alegere poate fi mai inspirata decat un vin cu suflet, realizat de o femeie? ANIMA de la Aurelia Visinescu este un vin exclusivist, rezultat in urma alegerii celor mai buni struguri culesi in anii declarati exceptionali pentru viticultura. Cu alte cuvinte, se gaseste intr-un lot limitat si fiecare sticla de ANIMA este numerotata.

Stiai ca Anima inseamna «suflet» in limba latina? In limbajul vinului, ANIMA inseamna sensibilitatea si pasiunea oenologului Aurelia Visinescu, transpuse intr-un produs premium, de suflet, cu scopul descoperirii si celebrarii unui gust luxuriant, plin de surprize.

Gama ANIMA, semnata Aurelia Visinescu, iti ofera 6 variante de vin rosu de colectie al caror numitor comun este pasiunea cu care au fost create: ANIMA 3 Fete Negre, ANIMA Cabernet Sauvignon, ANIMA Pinot Noir, ANIMA Merlot, ANIMA Syrah.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: