Angajații, abonați 7card, în cursa internațională a companiilor, B2RUN Angajații, abonați 7card, în cursa internațională a companiilor, B2RUN
B2RUN adaugă România pe harta faimoasei curse internaționale de alergare dedicată companiilor, alegând ca partener local 7card. Benefit Seven, deținătorul 7card, îi provoacă pe... Angajații, abonați 7card, în cursa internațională a companiilor, B2RUN

B2RUN adaugă România pe harta faimoasei curse internaționale de alergare dedicată companiilor, alegând ca partener local 7card. Benefit Seven, deținătorul 7card, îi provoacă pe angajaţii companiilor înscrise să alerge în echipe, în cadrul a două curse marca B2RUN, care vor avea loc la Bucureşti şi Cluj-Napoca, în aceast an.

Sub deviza “Aleargă în cea mai bună companie”, B2RUN va organiza în premieră în România, în parteneriat cu 7card, competiţia de alergare pentru companii ce are deja tradiţie în Germania, Franţa, Elveţia şi Portugalia. Astfel, vor fi organizate două curse B2RUN, una la București în data de 4 iunie și o a doua la Cluj- Napoca în luna septembrie.

Prietenie, coeziune, adrenalină, distracție, relaxare și entuziasm, toate acestea se regăsesc la B2RUN, care se va desfăşura pe o distanță de 6 km, cu începere de la Arena Națională, respective Cluj Arena şi oferind oportunitatea companiilor de a încuraja mișcarea și de a crește interesul pentru evenimente de grup. Un alt scop este îmbunătățirea spiritului de echipă în rândul angajaților, contribuind astfel la imaginea și reputația companiilor.

„B2RUN este genul de activitate sportivă perfectă pentru utilizatorii abonamentului 7card, care le va accentua spiritul de echipă şi îi va motiva să aleagă un stil de viață cât mai activ, cu multe beneficii asupra sănătății lor. Suntem convinși că această experiență, unică pe segmentul corporate în România, va fi foarte bine primită de către companiile noastre partenere şi nu numai. Suntem onoraţi să fim partener strategic al evenimentelor B2RUn”, a declarat Andrei Crețu, co-fondator 7card.

B2RUN (1)

Peste 3.000 de persoane sunt estimate să participe la fiecare cursă din Bucureşti, respectiv Cluj-Napoca, dat fiind faptul că în ultimii ani interesul companiilor de a participa la astfel de evenimente sportive a crescut, iar implicarea lor în acest tip de activităţi este din ce în ce mai mare.

Evenimentele B2RUN sunt organizate în România de agenţia de marketing sportiv Kick Off Events, care a preluat licenţa de la Infront Sports & Media, lider internațional în marketing sportiv. Kick Off Events mai organizează în România o altă competiție foarte cunoscută, The Color Run.

Seria de evenimente B2RUN a fost dezvoltată de Infront Sport&Media din nevoia unui stil de viaţă mai sănătos şi a creşterii preocupării corporaţiilor pentru managementul sănătății. În prezent, B2RUN este cea mai mare cursă pentru companii din Europa.

„Conceptul B2RUN se bucură de o reputaţie excelentă şi o rezonanţă puternică în Europa. Caracterul unic al cursei ne face mândri şi fericiţi să aducem acest proiect în România. Background-ul în organizarea evenimentelor sportive (The Color Run România, East European Comic Con, etc) ne va ajuta să realizăm o experienţă memorabilă. Suntem încrezători că evenimentul va fi bine primit în România, atât în rândul companiilor, cât şi în rândul angajaţilor. Mizăm pe succesul evenimentului şi, de aceea, urmărim extinderea B2RUN şi în alte oraşe din România”, a declarat Gigi Loghin, Managing Partner Kick Off Events.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: