Andreea Mihnea este noul Director de HR al EY România. Andreea preia astfel conducerea departamentului de Resurse Umane de la Alexandra Bebu, care s-a...
Andreea Mihnea_HR Director_EY RomaniaAndreea Mihnea este noul Director de HR al EY România. Andreea preia astfel conducerea departamentului de Resurse Umane de la Alexandra Bebu, care s-a alăturat recent echipei regionale de Talent Management a EY în Europa Centrală şi de Sud-Est.

Andreea are peste 10 ani de experienţă în managementul resurselor umane pentru companii multinaţionale precum Tchibo, IBM, sau PayPoint. Poziţiile pe care le-a ocupat, atât la nivel local, cât şi regional în Europa, au inclus arii de competenţă precum management şi consultanţă de resurse umane, schimbare organizaţională şi executive search.

Rolul de Director HR în domeniul serviciilor profesionale în România este unul deosebit de complex, cu precădere în condiţiile actuale de piaţă şi într-o companie cu portofoliul de servicii pe care îl are EY. Recrutarea, formarea şi motivarea a 500 dintre cei mai buni profesionişti în consultanţa de afaceri din ţară este o provocare şi un proiect de referinţă în cariera mea, pe care îmi doresc să îl realizez cu succes“, explică Andreea.

Andreea este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este formator certificat prin programul Exec-Edu al Asebuss. Este specializată în dezvoltarea şi implementarea proceselor şi strategiilor privind resursele umane, construirea echipelor şi coaching.

Dezvoltarea şi implementarea strategiei de resurse umane a companiei noastre în România are multiple implicaţii şi un impact esenţial asupra business-ului nostru la nivel local şi a celor 500 de angajaţi care lucrează în birourile EY din Bucureşti şi din ţară. Am convingerea că Andreea va coordona acest întreg proces şi va consolida cu succes ceea ce am realizat până în prezent. La EY punem un accent deosebit pe dezvoltarea programelor noastre de formare continuă pentru angajaţi, precum şi pe experienţele de lucru în echipe diverse pe care le oferim acestora”, concluzionează Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România şi Rep. Moldova.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: