Andreea Mantea a ajuns cu elicopterul la nunta Andreea Mantea a ajuns cu elicopterul la nunta
Andreea Mantea si Bursucu se pregatesc intens pentru show-ul “Se striga darul” care se va difuza incepand cu 26 iunie, in fiecare duminica, de... Andreea Mantea a ajuns cu elicopterul la nunta

Andreea Mantea si Bursucu se pregatesc intens pentru show-ul “Se striga darul” care se va difuza incepand cu 26 iunie, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Prezenta la filmarile pentru emisiune, la Racsa, judetul Satu Mare, Andreea Mantea le-a pregatit o surpriza la inaltime proaspetilor miri.

“Vreau sa imi duc mirii la inaltime! Asa surpriza, asa declaratie la inaltime nu va vedea nimeni, niciodata! Am complotat cu tatal miresei si mirii vor avea parte de un cadou urias; o declaratie de dragoste in elicopter”, a spus Andreea Mantea.

Se striga darulOdata aterizat in mijlocul satului, in multimea care se intreba ce este cu acel elicopter care survoleaza localitatea, Andreea Mantea a dezvaluit cadoul pentru miri, spre uimirea lui Bursucu care nu se astepta la o asemenea intrare in scena a colegei sale de emisiune.

Nu ratati incepand cu 26 iunie, spectacolul nuntilor si emotiilor la romani, de la ora 20:00, in emisiunea “Se striga darul”, la Kanal D!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: