Anca Bucur participa la Campionatul Mondial de Fitness 2016 Anca Bucur participa la Campionatul Mondial de Fitness 2016
Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, participă în perioada 18 – 19 noiembrie la Campionatul Mondial “Fitness America 2016” din Las... Anca Bucur participa la Campionatul Mondial de Fitness 2016

Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, participă în perioada 18 – 19 noiembrie la Campionatul Mondial “Fitness America 2016” din Las Vegas, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului mondial.

“Fitness-ul este un sport care mă scoate din zona de confort şi mă lasă să mă exprim liber. După o pregătire intensă sunt gata de competiţie, sunt gata sa îmi confirm valoarea indiferent de valoarea trofeului pe care-l voi obţine. Într-o competiţie orice e posibil, asa ca sunt pregătită să îmi “joc cartea” fără presiunea trofeelor deja câştigate”, a declarat Anca Bucur.

“Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competiții de fitness, un eveniment impresionant care adună peste 700 de concurenți de top din industria dinamică a fitness-ului. Anca Bucur participă la categoria Profesioniști, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câștigării unei competiții importante, aşa cum este Miss Fitness Universe.

“Mă simt în formă. Am muncit foarte mult în ultimele luni. A fost o perioadă în care m-am antrenat intens, pe lângă clasele pe care le-am predat zi de zi ca instructor de aerobic. La toate acestea am adaugat nutriția Herbalife pentru a îmbunătăți nivelul de pregatire și performanță. Pe lângă discilplina și munca din spatele antrenamentelor, am câteva ingrediente secrete: pasiune pentru ceea ce fac, entuziasm, bucurie și, cel mai important, suportul oamenilor din jurul meu!. Sunt pe scena pentru act. Pentru moment. Pentru mine momentul este important. ..momentul si pasiunea!”, a mai adăugat Anca înainte de plecarea către Las Vegas

Alături de alţi atleţi de top ai industriei de fitness inernaţionale, Anca va concura în cadrul a trei probe:

Proba I : Exerciţiul de Fitness care urmăreşte coregrafia excelentă, elementele de dificultate și partea de spectacol

Proba II : Costumul de baie care pune în valoare şi potenţează fumuseţea naturală a concurenţilor

Proba III: Interviul prin care atleţii ţin un scurt discurs inspiraţional.

Anca se află la a-16-a participare la concursurile de Fitness din America şi deţine 4 titluri mondiale şi numeroase alte trofee de podium, internaţionale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: