Amsterdam, gazda primului hotel destinat gamerilor Amsterdam, gazda primului hotel destinat gamerilor
Dacă fanii înrăiți ai jocurilor video și-ar fi imaginat vreodată cum ar arăta Paradisul, probabil că aceasta ar fi fost imaginea care le-ar fi... Amsterdam, gazda primului hotel destinat gamerilor

Dacă fanii înrăiți ai jocurilor video și-ar fi imaginat vreodată cum ar arăta Paradisul, probabil că aceasta ar fi fost imaginea care le-ar fi apărut în gând.

Amsterdam a devenit tărâmul făgăduinței pentru gamerii din întreaga lume odată cu deschiderea primului hotel destinat în totalitate lor.

Arcade Hotel și-a deschis porțile în zona De Pijp (mai exact Sarphatipark 106, 1073 EC Amsterdam) și pune la dispoziția oaspeților 36 de camere (9 noi camere au fost deschide în 2015, iar alte 10 vor fi gata în toamna acestui an). În fiecare dintre acestea, oaspeții găsesc console și jocuri de care se pot bucura fără a plăti suplimentar.

Designul hotelului are influențe din anii ’50, ’60 și ’70, unitatea având facilități moderne atât în camere cât și în băi (sisteme de duș rainshower). Totodată, camerele pot acomoda de la o persoană la 4: single, double, twin, triple, pentru grupuri de 4 persoane. Prețul șederii în The Arcade pornește de la 75 de euro și poate ajunge la 350 de euro pe cameră.

Printre facilitățile cuprinse în oferta hotelului se numără serviciul de închiriere de jocuri video, o bibliotecă pentru fanii comics-urilor, organizarea diverselor evenimente (nopți dedicate jocurilor video, întâlniri de lectură din revistele de benzi desenate, evenimente culinare) și serviciul de închiriere a bicicletelor pentru cei își doresc să părăsească camerele pe durata sejurului.

Și tot pentru clienții care decid să mai iasă din camere, însă doar pentru a schimba atmosfera, The Arcade pune la dispoiziție console multiplayer în barul hotelului.

“Am creat acest hotel ca fiind un loc special pentru cei care iubesc jocurile video. Am dorit să fac un loc în care călătorii să simtă ca și cum ar petrece noaptea în casa unui prieten”, a declarat Daniel Salmanovich, proprietarul The Arcade, citat de presa internațională.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: