Organizatia Nationala de Turism a Greciei si Autoritatile Locale din Insula Thassos ii asigura pe turistii romani ca situatia in insula a revenit la...
ThasosOrganizatia Nationala de Turism a Greciei si Autoritatile Locale din Insula Thassos ii asigura pe turistii romani ca situatia in insula a revenit la normal dupa ploile abundente ce au afectat mai multe tari in ultimele 24 de ore, anunta intr-un comunicat Ambasada Greciei in Romania.

Potrivit autoritatilor locale, drumurile sunt practicabile, au fost curatate iar unitatile de cazare sunt in stare perfecta de functionare nefiind semnalata nici o problema in ceea ce priveste prestarea de servicii turistice de calitate.

Vremea in Insula Thassos  se prezinta in parametrii normali pentru aceasta perioada a anului cu aproximativ 28 de grade Celsius si vant slab.

“ Ajungand la finalul sezonului estival, in calitate de primar al insulei  vreau sa multumesc prietenilor romani care au ales insula Thassos pentru petrecerea vacantei si in acest an. Doresc sa va asigur ca problemele cauzate de ploile abundente au fost solutionate in cel mai scurt timp si in mod eficient de catre Primaria Locala si Protectia Civila astfel incat acestea sa nu afecteze in nici un fel turistii sau localnicii. In insula Thassos toate functioneaza in parametrii normali iar turistii se bucura in continuare de vacanta si suntem pregatiti sa ii intampinam si pe cei ce si-au programat sejurul in luna Septembrie”, a declarat Konstantinos Hatziemanouil, primarului insulei Thassos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: