Amadeus B2B Wallet, premiu pentru inovație în travel Amadeus B2B Wallet, premiu pentru inovație în travel
Amadeus, un furnizor de soluții de tehnologie și de distribuție pentru industria de turism, a fost premiat la categoria “Cea mai bună inovație B2B”... Amadeus B2B Wallet, premiu pentru inovație în travel

Amadeus, un furnizor de soluții de tehnologie și de distribuție pentru industria de turism, a fost premiat la categoria “Cea mai bună inovație B2B” pentru produsul său B2B Wallet. Premiul a fost primit în cadrul PYMNTS Innovation Awards.

Amadeus B2B Wallet a fost lansat anul trecut împreună cu companiile Ixaris și Mastercard. Soluția oferă agențiilor de voiaj un mod simplu și sigur de a plăti furnizorii lor, folosind o abordare de ultimă generație – cardurile virtuale. Prin intermediul Amadeus B2B Wallet, agențiile de voiaj pot alege cea mai bună metodă de plată, pot reduce costurile și pot plăti furnizorii într-un mod cât mai eficient.

“The PYMNTS Innovation Awards celebrează companiile, care au avut cele mai importante contribuții la inovarea în domeniul plăților și a comerțului. De asemenea, sunt premiați și antreprenorii care au implementat cele mai inovatoare soluții din domeniu”, a declarat Karen Webster , CEO al PYMNTS.com.

“Plățile de călătorie B2B reprezintă provocări de business, iar noi am reușit să le eficientizăm prin aportul celor mai strălucite minți din industrie. Așteptăm cu nerăbdare să introducem B2B Wallet pe cât mai multe piețe în lunile următoare”, a declarat Chiara Quaia, Director de Business Development pentru Amadeus Travel Payments.

Grupul Amadeus are în jur de 13.000 de angajați la nivel global, în sediile centrale din Madrid (sediul central corporativ), Nisa (dezvoltare) și Erding (operațiuni), precum și în cele 71 de reprezentanțe Amadeus la nivel global. Amadeus este listată la Bursa de Valori Spaniolă, sub simbolul “AMS.MC” și este o componentă a indicelui IBEX 35.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: