Am “vizitat” noul hotel Mercure Bucharest City Center. Galerie FOTO Am “vizitat” noul hotel Mercure Bucharest City Center. Galerie FOTO
Mercure Bucharest City Center este primul hotel al brandului internațional, non-standardizat, de tip midscale Mercure, parte a grupului Accor, ce se deschide pe piața... Am “vizitat” noul hotel Mercure Bucharest City Center. Galerie FOTO

Mercure Bucharest City Center este primul hotel al brandului internațional, non-standardizat, de tip midscale Mercure, parte a grupului Accor, ce se deschide pe piața din România. Hotelul de 4 stele, amplasat pe strada George Enescu, este operat de partenerul strategic al grupului Accor in regiune, Orbis Hotel Group. Mercure Bucharest City Center funcționează din luna noiembrie a anului 2014 și a primit deja numeroase aprecieri favorabile din partea clienților săi, fapt ce confirmă succesul brandului Mercure pe piața locală.

Hotelul de 4 stele Mercure Bucharest City Center este amplasat pe strada George Enescu nr. 15-17-17A, în apropiere de Ateneul Român, de Calea Victoriei, precum și de Muzeul George Enescu. Prin arhitectura și designul de inspirație muzicală, hotelul reflectă moștenirea artistică a marelui compozitor român.

Mercure Bucharest City Center oferă 114 camere confortabile, complet echipate, dintre care 27 de camere Privilege și un apartament. Camerele Privilege și apartamentul dispun de o serie de facilități suplimentare, precum și de un design sofisticat și autentic. La primul etaj, Mercure oferă trei săli de conferințe cu lumină naturală, dotate cu echipamente și facilități de ultimă generație. Pentru un confort sporit, Mercure Bucharest City Center pune la dispoziție 30 de locuri în parcarea subterană cu supraveghere video, precum și servicii premium de transfer aeroport-hotel.

Oaspeții Mercure își pot răsfăța gusturile în Symphony Bar & Restaurant, cu delicii oferite de micul dejun bufet complet, selecții rafinate de vinuri românești și preparate din bucătăria internațională, cu amprentă locală. În timpul sezonului cald, restaurantul își deschide terasa, aducând astfel o oază de calm în centrul orașului. Experiența aparte oferită de Mercure Bucharest City Center este completată de o selecție specială de vinuri locale, sub marca “Flavours from the Cellar”. Selecția a fost realizată de reputatul somelier internațional Sergiu Nedelea și cuprinde 26 de vinuri, de la tipuri clasice până la cele mai extravagante varietăți locale.

Mercure Bucharest City Center - Facade(2)

O rețea de succes

Hotelul deținut de investitorul român Dentotal Investment, este operat de Orbis Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din Estul Europei și partenerul strategic al Accor în regiune.

Deschiderea oficială a Mercure Bucharest City Center reflectă eforturile concentrate ale părților implicate: Accor și Orbis Hotel Group, ce dețin expertiză și servicii de neegalat în industrie, Garanti Bank România, care ne-a pus la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a ne îndeplini obiectivul, și echipa de profesioniști a hotelului, cei mai energici și entuziaști ambasadori ai brandului. Suntem mândri și încrezători că deținem un produs excelent, cu o poziționare unică și extraordinare oportunități de dezvoltare.” a declarat Bogdan Dogariu, Administrator, Dentotal Investment.

Orbis Hotel Group este cea mai mare rețea hotelieră din Polonia și Europa de Est și unicul licențiator al brandurilor Accor în 16 tări din regiune, inclusiv Romania. Orbis deține peste 100 de hoteluri ce totalizează aproximativ 19.000 de camere. În România Orbis Hotel Group operează 7 hoteluri cu 1.334 de camere: 4 hoteluri Ibis, un hotel Pullman, un hotel Novotel și hotelul Mercure Bucharest City Center, recent inaugurat.

Deschiderea primului hotel Mercure în București reprezintă un pas important, întrucât demonstrează interesul grupului pentru piața locală, precum și oportunitățile sale de creștere. Datorită personalității autentice și mixului de servicii specifice, Mercure este unul dintre brandurile cu cel mai mare potential de dezvoltare. Pentru că România este o piață cheie pentru Orbis și Accor, am stabilit aici o echipă managerială experimentată, extrem de receptivă și autonomă, al cărei scop este să ofere sprijin activelor curente și să valorifice oportunitățile viitoare de dezvoltare.” a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Garanti Bank, una dintre cele mai inovative și dinamice bănci de pe piața locală, parte a Garanti Group România, deținută de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, a acordat investitorului Dentotal Investment împrumutul pentru construirea hotelului de 4 stele Mercure Bucharest City Center.

„Suntem mândri ca am finanțat Dentotal Investment pentru construirea primului hotel Mercure din România, aparținând unei puternice rețele hoteliere internaționale. Proiectul s-a concretizat ușor și a fost finalizat în timp record datorită eforturilor și implicării echipei de profesioniști a Dentotal Investment. Mercure Bucharest City Center  este un proiect foarte important pentru piața hotelieră locală, precum și pentru dezvoltarea orașului în amsamblu, prin crearea de locuri de muncă, creșterea veniturilor și oferirea unei alternative extraordinare pentru turiștii de clasă medie. Împrumutul reprezintă încă o confirmare a respectării angajamentului pe termen lung asumat de Garanti Bank de a sprijini economia iar acest efort va continua și in 2015.” a declarat Cagri Memisoglu, Director general adjunct al Garanti Bank.

În primele patru luni de la deschidere, Mercure Bucharest City Center a atras clienți din segmentul de afaceri și de agrement, din România și de pe piețele din Vestul și Sudul Europei. Hotelul s-a bucurat de aprecieri excelente din partea clienților, fiind deja listat în top 10 hoteluri din București pe TripAdvisor, cea mai importantă platformă online dedicată turismului.

Pentru a-și consolida vizibilitatea la nivel internațional și a atrage clienți, Mercure Bucharest City Center folosește instrumente digitale și platforme precum www.mercure.com, www.accorhotels.com, aplicația mobilă a Mercure, disponibilă pe iOS și Android. Sistemul digital de rezervări oferă clienților din întreaga lume o interfață prietenoasă ce asigură în permanență cel mai bun preț garantat.

Valorificând renumele și puterea brandului, localizarea excelentă, calitatea serviciilor și angajamentul pentru satisfacerea clienților noștri, am convingerea că Mercure Bucharest City Center, va constitui un produs valoros pentru piața hotelieră din București. Mercure este un brand care se bucură de o extraordinară loialitate a clienților, iar faptul că acum este disponibil și in București sporește și mai mult vizibilitatea capitalei ca destinație turistică. Sunt încrezătoare că hotelul va deveni opțiunea preferată din oraș pentru călătoriile de afaceri și pentru turismul de agrement.” a declarat Alina Fugaciu, Director General, Mercure Bucharest City Center.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: