Am descoperit colectia toamna-iarna 2016/2017, CONDUR by alexandru – Galerie FOTO Am descoperit colectia toamna-iarna 2016/2017, CONDUR by alexandru – Galerie FOTO
Colectia toamna-iarna 2016/2017, CONDUR by alexandru, sugestiv intitulata “Express Yourself”, reprezinta un indemn la redescoperirea de sine si la exprimarea indrazneata a propriilor dorinte,... Am descoperit colectia toamna-iarna 2016/2017, CONDUR by alexandru – Galerie FOTO

Colectia toamna-iarna 2016/2017, CONDUR by alexandru, sugestiv intitulata “Express Yourself, reprezinta un indemn la redescoperirea de sine si la exprimarea indrazneata a propriilor dorinte, sustine evadarea din conventii si conventional si celebreaza  trecerea brandului  intr-o noua etapa creativa.

Sezonul acesta readuce in prim plan extravaganta la capitolul design si o aplecare evidenta asupra acelor detalii rafinate care transforma incaltamintea CONDUR by alexandru in cel mai apropiat confident al garderobei. Modelele colectiei au fost prezentate la targul international de contractari de la Milano si exportate cu succes in tari precum China, Belgia, Italia si Nigeria.

Piesele esentiale unei garderobe functionale sunt reinterpretate in toamna-iarna 2016/2017 intr-o maniera ingenioasa, menita sa imprime un rafinament subtil tinutei feminine, accentul fiind pus pe unicitatea designului si artizanat la cel mai inalt nivel.

Elementele definitorii ale colectiei  sunt pieile cu un tuseu aparte, diferitele tipuri de presaje cu accent pe animal print, accesoriile metalice integrate in structura tocurilor, fermoarele si cataramele care au rol atat functional cat si de design.

CONDUR by alexandru , transcrie codurile perfectiunii intr-o maniera reala si autentica si va invita sa descoperiti o colectie in acord cu cele mai noi tendinte internationale care dau tonul in industria modei .

Modelele  colectiei toamna-iarna 2016/2017 CONDUR by alexandru sunt disponibile online, www.condurbyalexandru.com si in showroom-ul din Bd. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, et.1, interfon 11.

Styling: Rovena Andrei

Fotograf:  Ana Georgescu

Model: Maia Filip | MRA Models

Make-up: Dora Codita

Hair: Cristian Stoica

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: