Deși au importat cu succes conceptul de Valentine’s Day, românii rămân fideli gustului de acasă, inclusiv în privința deserturilor de Valentine’s. Potrivit reprezentanților foodpanda,...
panda in loveDeși au importat cu succes conceptul de Valentine’s Day, românii rămân fideli gustului de acasă, inclusiv în privința deserturilor de Valentine’s. Potrivit reprezentanților foodpanda, platforma online pentru comenzi de mâncare susținută de Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, papanașii, plăcintele cu fructe și clătitele conduc în topul deserturilor comandate astăzi, atât separat, cât și ca opțiune în meniurile de prânz.

Pană la această oră, circa 45% din comenzile de mâncare primite pe site și prin aplicație includ și deserturi, procent care va crește odată cu comenzile pentru masa de seară, potrivit reprezentanților foodpanda. Majoritatea restaurantelor listate pe platforma foodpanda au pregătit meniuri speciale dedicate îndrăgostiților, în care desertul este piesa de rezistență.

Citiți aici mai multe noutăți despre platforma foodpanda.

Printre cele mai comandate și apreciate dulciuri comandate de români, se numară, însă, cele tradiționale. Astfel, topul preferințelor este condus de plăcintele și tartele cu fructe, urmate de papanași, clătite și tiramisu. Dulciurile mai elaborate, precum mousse au chocolat, creme brulee sau panna cotta au fost de asemenea comandate în cursul zilei de astăzi.

„În perioada imediat următoare, ne așteptăm la o creștere generală a comenzilor, cu atât mai mult cu cât zilele de 1 și 8 martie au loc sâmbăta, zi ideală pentru îndrăgostiții care aleg să sărbătorească în intimitatea căminului, cu o cină romantică în doi. Mare parte din restaurantele listate pe platforma foodpanda sunt pregătite deja cu meniuri speciale dedicate îndrăgostiților, așa că cei care își doresc un desert mai special pot alege oricând între o tartă cu ciocolată și fistic, un tort de cătină cu portocale sau bomboane cu cocos și ghimbir”, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu aproape 200 de restaurante din București și Cluj-Napoca, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Fondată în 2012, foodpanda, împreună cu brandul afiliat hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în 37 de țări. Compania le oferă restaurantelor posiblitatea de a își aduce meniurile în mediul online, extinzându-și astfel baza de clienți. Pentru consumatori, grupul foodpanda/hellofood oferă un mediu online cu un larg spectru gastronomic, din care clienții pot alege utilizând atât platforma online, cât și aplicația mobilă foodpanda, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play; foodpanda se ocupă de procesarea comenzii și transmiterea acesteia către restaurant, care se ocupă de livrare.

foodpanda/hellofood operează în India, Thailanda, Indonezia, Pakistan, Singapore, Malaezia, Vietnam, Taiwan, Bangladesh, Kazahstan, Rusia, Polonia, Ucraina, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croația, Brazilia, Mexic, Argentina, Chile, Columbia, Peru, Venezuela, Arabia Saudită, Iordania, Nigeria, Maroc, Kenya, Ghana, Senegal, Coasta de Fildeș, Rwanda, Tanzania și Uganda.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: