ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, își extinde rețeaua de showroom-uri din Sud-Vestul Olteniei și deschide un nou magazin în cel mai...

ALTEX Targu Jiu _ Grand OpeningALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, își extinde rețeaua de showroom-uri din Sud-Vestul Olteniei și deschide un nou magazin în cel mai nou centru comercial din Târgu Jiu. Astfel, ALTEX își consolidează prezența locală, oferind tuturor iubitorilor de tehnologie din județul Gorj peste 2.300 de metri pătrați de inovații din domeniul tehnologiei și o gamă variată de oferte, cu peste 15.000 de produse.

Odată cu inaugurarea celui mai nou showroom din Târgu Jiu ce va avea loc joi, 16 octombrie, ALTEX România ajunge la o rețea de 90 de magazine la nivel național. Investiția s-a ridicat la 400.000 de euro, iar cel mai nou magazin ALTEX se bucură de spații de demo de peste 800 metri pătrați, de care gorjenii se pot bucura pentru a încerca cele mai noi produse și cele mai inovatoare tehnologii.

Cel mai nou showroom din portofoliul ALTEX este amplasat în centrul commercial Sopping City Tg Jiu  si  va fi deschis începând cu ora 07:30. De asemenea, 19 specialiști vor fi la dispoziția clienților pentru a oferi cele mai bune sfaturi privind achiziționarea produsului dorit. Astfel, odată cu extinderea prezenței locale, numărul specialiștilor ALTEX a ajuns la 37.

Pentru a marca marea deschidere, ALTEX le-a pregătit iubitorilor de tehnologie din Târgu Jiu peste 1500 de produse la prețuri speciale. Acestea sunt cuprinse într-un catalog dedicat care are reduceri cumulate de peste 300.000 lei.

Pentru anumite categorii de produse, precum televizoarele, discount-urile ajung până la 60%. La deschiderea magazinului din Gorj, compania se așteaptă la vânzări de 300.000 de euro. După momentul deschiderii, vânzările medii preconizate sunt estimate la 250.000 de euro pe lună.

Pentru a facilita achiziționarea produselor din ofertă, ALTEX pune la dispoziție clienților mai multe servicii, precum: rate flexibile, livrare în 24 de ore, garanție extinsă, retur în 31 de zile.

În plus, iubitorii de tehnologie beneficiază de serviciul ”Batem orice preț online sau offline!”. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online cât și offline, vor primi 2xdiferența. Acest serviciu subliniază prețurile imbatabile pe care compania le oferă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: