Allview lansează notebook-urile Allbook X și Allbook L Allview lansează notebook-urile Allbook X și Allbook L
Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi notebook-urile Allbook X și Allbook L, două dispozitive cu... Allview lansează notebook-urile Allbook X și Allbook L

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi notebook-urile Allbook X și Allbook L, două dispozitive cu un design rafinat, care se adaptează cu ușurință oricărui mediu de lucru sau stil de viață.

Spațiul de lucru a depășit demult granițele biroului convențional, iar pentru a face față ritmului alert în care trăim și lucrăm, mobilitatea joacă un rol esențial. Allbook X este o soluție inteligentă customizabilă, utilizatorul având libertatea de a alege din mai multe configurații de memorii SSD varianta cea mai potrivită nevoilor sale. Senzorul de amprentă asigură securitate sporită a datelor, iar design-ul metalic extrem de subțire îi desăvârșește farmecul”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cele două terminale se evidențiază prin design-ul compact si dimensiuni potrivite pentru orice împrejurări. Carcasa metalică a notebook-ului Allbook X măsoară mai puțin de 13 mm grosime, oferind dispozitivului eleganță și rezistență în aceeași măsură. Display-ul Full HD redă cu acuratețe detaliile, în timp ce senzorul de amprentă restricționează accesul persoanelor neautorizate la documentele stocate.

De cealaltă parte, Allbook L are un display ce măsoară 14’’ și o greutate ce depășește cu puțin un kilogram.

Allbook X este prevăzut cu procesor Intel® Celeron®, iar capacitatea totală de stocare variază, utilizatorii având la dispoziție și două variante ce includ memorie SSD de 128GB și 256GB.

Cele două notebook-uri Allview au o autonomie de până la 7 ore. Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Windows 10, care este preinstalat.

Allbook X și Allbook L sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.349 lei și, respectiv 899 lei. Cu memorie SSD inclusă, prețul Allbook X ajunge la 1.599  lei (SSD 128GB) sau 1.799 lei (SSD 256GB). 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: