Clienţii care achiziţionează în perioada 11-17 februarie un produs Allview din orice magazin de pe teritoriul României vor primi un accesoriu gratuit pentru device-ul...
allview viper Blue-white-blackClienţii care achiziţionează în perioada 11-17 februarie un produs Allview din orice magazin de pe teritoriul României vor primi un accesoriu gratuit pentru device-ul cumpărat, în limita stocului disponibil. Acesta poate fi revendicat accesând site-ul www.allview.ro/ziuaindragostitilor  în perioada 11-28 februarie 2014.

Toţi participanţii la campanie care se înscriu până la data de 17 februarie vor participa la o tombolă, premiul fiind o excursie pentru două persoane la Roma în perioada 21-23 februarie 2014. Câştigătorul va fi anunţat în data de 18 februarie 2014.

Regulamentul oficial al promoţiei „Ziua Îndrăgostiţilor” şi lista cu produsele participante la promoţie pot fi consultate pe site-ul www.allview.ro/ziuaindragostitilor.

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi  tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: