Alina Melescanu, noul Marketing & PR Manager New Kopel Group Alina Melescanu, noul Marketing & PR Manager New Kopel Group
Începand cu 1 iunie, Alina Melescanu este noul Marketing & PR Manager al New Kopel Group. In noua pozitie, Alina va propune si implementa... Alina Melescanu, noul Marketing & PR Manager New Kopel Group

Începand cu 1 iunie, Alina Melescanu este noul Marketing & PR Manager al New Kopel Group. In noua pozitie, Alina va propune si implementa strategia de comunicare interna si externa a primei companii de leasing operational din Romania si lider in industria locala auto.

Anterior, Alina a ocupat functiile de Business Unit Director in cadrul Ogilvy Public Relations Bucharest si de PR Director al Rogalski Damaschin Public Relations.

Urmand directia pietei, este un pas firesc in cariera mea si un mod deschis in care imi exprim atitudinea fata de evolutia profesionala. Am responsabilitatea dezvoltarii si comunicarii unui brand matur ca parte dintr-o echipa care simte si crede ca singurul raspuns potrivit pentru piata din Romania este “Always Yes!””, declara Alina Melescanu

Cu 13 ani de experienta in PR si comunicare, Alina s-a format ca profesionist activand in arii diverse precum consumer marketing, corporate communications, CSR, social marketing, crisis management, social media si influencers management pentru domenii precum FMCG, sanatate, leasing, financiar, imobiliar, constructii si energie.

Printre cele mai importante branduri din portofoliul Alinei se numara Deloitte, INTERAMERICAN, Metropolitan Life, Bayer, Pfizer, GSK, Spitalul Euroclinic, Reteaua Privata de Sanatate REGINA MARIA, Comisia Europeana, Parlamentul European, Ambasada Olandei, Colgate & Palmolive, Farmec – Gerovital, Plus Discount, Tassullo, PPD, Philips, BAT, Cramele Halewood, Proiectul Baneasa, Tiriac Imobiliare, Immochan, Sonae Sierra, Caroli Foods Group, RePower si Second Life.

In cadrul Rogalski Damaschin Public Relations, Alina a primit distinctii nationale si internationale precum:

  • Golden Award for Excellence pentru “Băneasa Shopping City, cel mai asteptat mall din Romania!”;
  • 2 Silver Awards for Excellence pentru Campania Institutului “Marius Nasta”, “Fumatul este o boala” si pentru Campania Interamerican, “Olimpici in asigurari”
  • 2 IPRA Golden World Awards pentru proiectul “Virtual Life Bucharest, What a fun time to be here!”

New Kopel este un grup de companii, lider in industria auto romaneasca. Parte a grupului Shlomo, una dintre cele mai mari holdinguri din Israel, New Kopel a aparut pe piata din Romania in 2005, fiind singura companie care ofera, în acelasi timp, servicii de leasing operational, fleet management, si rent-a-car.

In 2006, New Kopel devine licentiat exclusiv SIXT Rent a Car. SIXT este unul dintre cei mai mari furnizori internationali de servicii rent-a-car, detinand 3.500 de locatii, in 180 de tari din intreaga lume. In 2008, New Kopel Group lanseaza divizia de vanzari auto second hand, ce ofera clientilor masini din flota auto proprie, cu garantie de 2 ani “din bara in bara” – un serviciu unic in Romania.

Mai recent, in 2010, New Kopel preia operatiunile IPSO Automobile si transforma locatia intr-un dealer Opel si centrul 3S: furnizarea de vanzari (sales), service si piese de schimb (spare parts). Tot aici, serviciile post-vanzare pentru Dacia si Renault sunt disponibile.

  • Raluca

    20/11/2017 #1 Author

    Foarte tare, spor 😉

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: