Alin Burcea începe vânzarea apartamentelor din proiectul imobiliar Club Lac Snagov Alin Burcea începe vânzarea apartamentelor din proiectul imobiliar Club Lac Snagov
Paralela 45 anunță lansarea vânzărilor la proiectul imobiliar Club Lac Snagov realizat pe Lacul Snagov, cu deschidere la lac și format din trei blocuri... Alin Burcea începe vânzarea apartamentelor din proiectul imobiliar Club Lac Snagov

Paralela 45 anunță lansarea vânzărilor la proiectul imobiliar Club Lac Snagov realizat pe Lacul Snagov, cu deschidere la lac și format din trei blocuri de locuințe. Având în total 75 de apartamente, Club Lac Snagov este singurul proiect de apartamente pe lac, cu un regim de înălțime P+3E+4E retras. 

”Succesul este asigurat de unicitatea proiectului. Având în vedere specificul activității nostre, ne-am orientat spre zonele turistice. În ultimii 10 ani am construit 180 de apartamente în Neptun și 50 de apartamente la Predeal, iar în urma unei analize, am constatat că nu există niciun proiect de apartamente pe Lacul Snagov. Astăzi, aproape nimeni nu mai cumpără vile pe Lacul Snagov fiindcă sunt foarte scumpe și este costisitor să le întreții. În cazul apartamentelor, închizi ușa cu cheia și pleci fără nicio grijă”, a declarat Alin Burcea, președintele companiei.

Proiectul este localizat în satul Siliștea Snagovului, pe un teren de 7000 de metri pătrați, lângă Palatul Snagov și la 300 de metri de Mănăstirea Snagov. Locul este accesibil atât de pe DN1 – aproximativ 4,5 kilometri, cât și de pe noua autostradă București – Ploiești, aflată la 4 kilometri distanță de proiectul imobiliar. Accesul în zonă se poate face și prin pădure, evitându-se drumurile rurale.

Confortabil, aerisit și cu o poziționare perfectă, în mijlocul unei oaze de liniște și verdeață, ansamblul format din 3 spații locative dispune de numeroase spații verzi, de loc de joacă pentru cei mici, spațiu de socializare și relaxare, în care locatarii se pot întâlni pentru discuții, petreceri, club în interior, piscină închisă utilizabilă tot timpul anului, terasă exterioară amenajată. Facilitățile exterioare adaugă o serie de puncte forțe, precum accesul direct pe Lacul Snagov, debarcader, ponton pietonal cu locuri aferente pentru bărci, teren de tenis, loc pentru plajă.

Prețul apartamentelor pornește de la 55.000 de euro. Construcția de calitate, suprafețele apartamentelor – de la 37m2 pentru o garsonieră, până la 117 m2 + terasă pentru un apartament de 4 camere, finisajele acestora, precum și prețul atractiv, sunt elementele unui raport calitate/preț echitabil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: