Alexandru Rizea: “Pentru 2017 am planificat investiții de 20 milioane de lei” Alexandru Rizea: “Pentru 2017 am planificat investiții de 20 milioane de lei”
Lem’s a planificat investiții de aproximativ 20 milioane de lei pentru anul 2017. Rețeaua de magazine de mobilă produsă în țara noastră la fabrica... Alexandru Rizea: “Pentru 2017 am planificat investiții de 20 milioane de lei”

Lem’s a planificat investiții de aproximativ 20 milioane de lei pentru anul 2017.

Rețeaua de magazine de mobilă produsă în țara noastră la fabrica Lemet, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 312 milioane de lei, în creștere cu 11 procente față de 2015.

“În 2016 am deschis 6 magazine mari, dintre care 3 în centre comerciale importante din țară, am angajat oameni noi, am pus în funcțiune capacități de producție și tehnologii noi, iar pentru anul în curs avem în continuare planuri importante de extindere și dezvoltare. Am planificat investiții în valoare de aproximativ 20 milioane lei”, declară Alexandru Rizea, director general Lemet

Rețeaua de magazine Lem’s are o suprafață totală de vânzare de aproximativ 70.000 mp, cu 76 de magazine în țară, 9 proprii și 67 în sistem franciză, iar investiția medie într-un magazin se ridică la 1,5 milioane de lei. “Punctul nostru forte este rețeaua Lem’s- cea mai extinsă rețea de mobilier din România, precum și disponibilitatea produselor pe care le poți vizualiza, pipăi, simți”, a mai adăugat Alexandru Rizea.

Alexandru Rizea: „Intenționăm ca în acest an să deschidem un departament de export

Cele mai importante obiective pentru 2017 vizează  extinderea lanțului de magazine cu focus pe atingerea orașelor din țară unde Lem’s nu este încă prezent, lărgirea portofoliului de produse și dezvoltarea capacității de producție.

Pe lângă acestea, directorul general, Alexandru Rizea ia în calcul și organizarea unei activități de export.  “Până acum ponderea exporturilor în vânzările noastre a fost foarte mică. Intenționăm ca în acest an să organizăm un departament de export și să începem o activitate susținută în acest sens”, a întărit acesta. 

Media coșului de cumpărături este de 2.200 lei

Portofoliul de produse Lemet conține programe modulare de mobilier complete pentru living, dormitor, bucătărie, hol și dining, precum și o gamă extinsă de zeci de modele de canapele, fotolii, mese, scaune și saltele. Cele mai populare produse sunt bucătăria Gazelle, programul de living și dormitor Domino și tapițeria (canapele, colțare și fotolii), iar coșul mediu de cumpărături din magazinele Lem’s este de 2.200 lei.

“Diversificarea portofoliului de produse este un  punct foarte important pentru noi în care investim în ficare an foarte multă pasiune și energie. Numai în 2016 am introdus o colecție completă de scaune de birou și am înnoit oferta de dormitoare, precum și produse de tapițerie cu noi modele de canapele, inclusv cu recliner. Dacă în 2008 aveam în portofoliu 800 de produse individuale, astăzi oferta noastră este de 12.000 de produse individuale de mobilier.”, a încheiat Alexandru Rizea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: