Alexandrion Wines & Spirits pătrunde dinamic pe piața din Grecia! Alexandrion Wines & Spirits pătrunde dinamic pe piața din Grecia!
Alexandrion Wines & Spirits, parte din Alexandrion Group, pătrunde dinamic pe piața din Grecia prin activități de import, distribuție și promovare a băuturilor alcoolice... Alexandrion Wines & Spirits pătrunde dinamic pe piața din Grecia!

Alexandrion Wines & Spirits, parte din Alexandrion Group, pătrunde dinamic pe piața din Grecia prin activități de import, distribuție și promovare a băuturilor alcoolice și vinurilor în ţară. Compania vinde produse Alexandrion Group în Grecia, dar este și reprezentantul exclusiv a 23 de producători și 54 de branduri din 18 categorii.  Acesta este doar primul pas în activitatea Alexandrion Wines & Spirits, care va continua să își extindă operațiunile pe piața din Grecia.

“Ne bucurăm să anunțăm lansarea operațiunilor comerciale realizate de către compania Alexandrion Wines & Spirits în Grecia. În urmă cu șase ani, Alexandrion Group a luat decizia de a se extinde în străinătate și a comercializa produsele sale la nivel global. Strategia noastră de export include achiziția sau deschiderea de companii de distribuție proprii în diferite ţări, pentru a ne extinde amprenta pe piața globală. Înființarea Alexandrion Wines & Spirits și lansarea operațiunilor sale comerciale face parte din această strategie pe care o implementăm într-un ritm foarte rapid” a spus dl. Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

“Angajamentul echipei Alexandrion Wines & Spirits este dezvoltarea comercială eficientă și extinderea puternică a rețelei de distribuție a băuturilor- atât a celor produse de Alexandrion Group, cât și a celor produse de mărcile pe care le reprezintă în mod exclusiv” a adăugat George Stasinopoulos, General Manager Alexandrion Wines & Spirits.

Alexandrion Group are sediul central în România și companii de distribuție în Cipru, Brazilia, SUA și Grecia. Grupul exportă produsele sale în peste 50 de ţări și deţine unele dintre cele mai mari și moderne facilităţi de producție din Sud-Estul Europei, DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789. Alexandrion Group este singurul producător de băuturi alcoolice din România care construiește o distilerie în New York, care va fi a patra ca dimensiune din SUA și va produce băuturi destinate pieței respective. The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group are o experiență care datează din 1892 și un portofoliu de vinuri premiate la multiple competiţii internaționale, fiind primul producător român de vinuri care a câştigat Marea Medalie de aur la prestigiosul Concours Mondial de Bruxelles 2002.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: