Pentru ca, in ultima perioada, “la moda” sunt cutremurele, am cautat (recunosc ca nu am descoperit roata) sa aflu cat de buna este aplicatia Alerta...
cutremur vranceaPentru ca, in ultima perioada, “la moda” sunt cutremurele, am cautat (recunosc ca nu am descoperit roata) sa aflu cat de buna este aplicatia Alerta Cutremur Vrancea pentru iOS. Review-urile sau mai bine zis comentariile descoperite nu au fost dintre cele mai bune, insa sunt decis sa o si testez pe propria piele. Promit, apoi, un review amanuntit, dar si daca isi merita banii si te anunta inainte de a se produce un seism.

Pana atunci va spun ca Alerta Cutremur Vrancea este o aplicatie realizata impreuna cu specialistii Institutului Roman de Seismologie Aplicata. Terminalul trebuie sa fie conectat in permanenta la internet mobil (3G/EDGE/Wireless) pentru ca aplicatia este legata 24/7 la sistemul IRSA si permite utilizatorilor sa ia cunostinta despre apropierea iminenta a undei de soc a unui cutremur de peste 4.8 grade pe scara Richter.

Folosind un Sistem de Monitorizare si Avertizare Seismica avansat dezvoltat de IRSA, aplicatia avertizeaza in momentul declansarii undei seismice in regiunea Vrancea. Acest lucru va acorda o fereastra de timp suplimentara (aproximativ 30 de secunde, daca va aflati in Bucuresti, sau chiar pana la 1 minut in Timisoara) pentru a reactiona si a va proteja de pericolele unui cutremur cu magnitudini mai mari de 4,8 grade pe scara Richter.

Aplicatia Alerta Cutremur Vrancea functioneaza pe baza de ABONAMENT LUNAR (9.99 Euro) sau ABONAMENT ANUAL (99.99 Euro). Functia suplimentara Semafor Seismic se afla in interiorul aplicatiei Alerta Cutremur Vrancea si functioneaza de asemenea pe baza de ABONAMENT LUNAR (4.99 Euro) sau ABONAMENT ANUAL (49.99 Euro). La achizitionarea aplicatiei Alerta Cutremur Vrancea, prima luna de abonament pentru Semaforul Seismic este GRATUITA! Avertizarea Seismica functioneaza separat de Semaforul Seismic.

Ce spun CONTESTATARII?

Aruncati banii!!! 

by merlux2002

Este doar o amagire, eu am plătit 5 luni abonament, am facut update, așteptând sa primesc o avertizare si când a fost un cutremur de 4,5 n-am primit nimic. L-am descoperit singur in ziua următoare, in lista de cutremurelor recente. 
NU MAI REINNOIESC ABONAMENTUL!!! Constat ca ARUNC BANII!!!!!!

Rău! 

by Mariniciu

Astăzi 06.10.2013 la 04.37 a fost cutremur de 5.5, alarma a sunat cu 1 minut întârziere, nu cu 30 de secunde înainte!!!! M-a trezit unda seismica, nicidecum alarma. Pentru asta plătim ?!?

Nu recomand ! Poate doar daca avea pretul pana in 2 lei ! Sincer 

by Dai-Dai.

Chiar daca activez aplicatia si o las sa ruleze in background, se deconecteaza de la server mereu. Se numeste alerta cutremur dar nu poate sta in alerta. Este un program foarte bun daca vrei sa vezi cutremurele ce au fost acum o zi, doua, trei, etc. .

PS. Asteptam si opiniile voastre!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: