Airbus lansează o nouă ediție concursului Fly Your Ideas Airbus lansează o nouă ediție concursului Fly Your Ideas
Airbus Fly Your Ideas este o competiție globală unică pentru studenți, concepută pentru a stabili o relație puternică și de durată între Airbus și... Airbus lansează o nouă ediție concursului Fly Your Ideas

Airbus Fly Your Ideas este o competiție globală unică pentru studenți, concepută pentru a stabili o relație puternică și de durată între Airbus și următoarea generație de inovatori.

La fiecare doi ani, concursul oferă o oportunitate unică pentru studenții din întreaga lume pentru a inova împreună cu Airbus soluții la provocările reale cu care se confruntă industria aeronautică și pentru a-și dezvolta abilități valoroase pentru carierele lor viitoare. Aceasta include învățarea muncii în echipă, a managementului de proiect, precum și a abilităților de comunicare.

Ca o noutate în competiția din acest an, studenții sunt rugați să prezinte soluții la provocările reale ale industriei, care sunt fie inovații pentru “Acum”, fie inovații pentru “Viitor”, garantând o conexiune a ideilor, care sunt aplicabile atât astăzi, cât și mâine. Provocările-cheie prezentate studenților sunt:FYI 2017 Infographic_

  • Modele de afaceri: Ce s-ar putea face cu aeronavele, altceva decât transport?
  • Operațiunile de zbor: Cum pot fi folosite “Big Data” pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor de zbor?
  • Experiența călătorilor: Cum se poate ușura, prin noi procese sau aspecte, îmbarcarea și debarcarea pasagerilor, crescând în același timp capacitatea de depozitarea a bagajelor?
  • Inginerie de proiectare: Cum poate susține inteligența artificială proiectarea și / sau fabricarea de aeronave?
  • Fabricația: Cum poate fi optimizată fabricarea pentru a reduce cantitatea de deșeuri și în același timp să se asigure durabilitatea resurselor?

Înscrierile pentru ediția din acest an a competiției au început pe data 31 mai. Studenții interesați să participe în cadrul Fly Your Ideas trebuie să își depună candidatura alături de alți colegi (echipele ar trebui să fie formate din 3-5 persoane). Sunt încurajați să participe alături de colegi de naționalități diferite, studii diferite, de la inginerie la marketing sau desingn. În plus, echipele trebuie susținute de un mentor din cadrul uneia dintre instituțiile la care învață membrii echipei.

După runda 1, când proiectele înscrise în competiție sunt evaluate de experți Airbus, 50 de echipe vor fi selecționate pentru runda a doua, 5 ajungând la final, în a treia rundă a Fly Your Ideas. Jurizarea finală are loc în luna mai 2017, echipa cîștigătoare fiind răsplătită cu premiul de 30.000 de euro. Următoarele echipe primesc premii în valoare de până la 15.000 de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: