Air France si KLM ne duc in Asia, SUA si Caraibe cu bilete ce pornesc de la 559 euro dus-intors Air France si KLM ne duc in Asia, SUA si Caraibe cu bilete ce pornesc de la 559 euro dus-intors
Operatorii de transport aerian Air France si KLM au demarat, incepand cu data de 13 aprilie, o campanie cu numeroase oferte pentru destinatii interesante... Air France si KLM ne duc in Asia, SUA si Caraibe cu bilete ce pornesc de la 559 euro dus-intors

Operatorii de transport aerian Air France si KLM au demarat, incepand cu data de 13 aprilie, o campanie cu numeroase oferte pentru destinatii interesante din Asia, America de Sud, America de Nord, Caraibe si Oceanul Indian.

Potrivit reprezentatilor Air France KLM, biletele de avion pot fi rezervate pana pe 20 aprilie.

Pe lista de oferte a celor doua companii se afla destinatii din Asia, precum Beijing – pretul biletelor de avion porneste de la 559 euro pentru un zbor dus-intors, sau Seoul – de la 599 euro, zbor dus-intors.

In America de Sud avem Lima de la 769 euro zbor dus-intors, iar pentru Caraibe si Oceanul Indian, Punta Cana este disponibila de la 699 euro, zbor dus-intors, cu Air France.

USA, New York CityMarile metropole nord-americane sunt de asemenea la oferta. Pretul biletelor catre New York si Boston pornete de la 746 euro pentru zboruri dus-intors, in timp ce Las Vegas si Los Angeles se gasesc de la 825 euro, zbor dus-intors, Miami – de la 830, zbor dus-intors -, Toronto – de la 696 euro – și Montreal – de la 765 euro.

Perioada de calatorie pentru America, Oceanul Indian si Caraibe este intre 13 aprilie si 31 octombrie 2016, exceptand perioada 1 iulie – 30 august. Pentru Asia perioada de calatorie se intinde de pe 1 mai pana pe 19 iunie 2016.

Rezervarile se pot face pe www.klm.ro, www.airfrance.ro sau la agentiile de turism.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: