AFTERHILLS anunță lineup-ul scenei Comedy și atacă un record mondial AFTERHILLS anunță lineup-ul scenei Comedy și atacă un record mondial
AFTERHILLS este primul festival din România care include în experiența artistică un performance non-muzical cu o scenă dedicată. Această decizie susține viziunea organizatorilor despre... AFTERHILLS anunță lineup-ul scenei Comedy și atacă un record mondial

AFTERHILLS este primul festival din România care include în experiența artistică un performance non-muzical cu o scenă dedicată. Această decizie susține viziunea organizatorilor despre un eveniment artistic crossover și dorința de a promova arta în toate formele sale.

Scena Comedy, premieră națională pe piața festivalurilor din România, va conține diferite forme de reprezentație artistică non-muzicală, care variază de la stand-up comedy, la breakdance, teatru contemporan și momente de improvizație. Lineup-ul acestei scene este proaspăt confirmat, iar performerii care vor urca pe această scenă sunt dintre cei mai buni din țară pe nișa lor.

Artiștii anunțați pentru stand-up comedy sunt dintre cei mai cunoscuți din mișcarea românească: Micutzu, Teo, Vio și Costel, Nelu Cortea, Claudiu Popa, Anisia și Serghei, Ana Maria Calița, George Tănase și Radu Bucălae.

Artiștii anunțați pentru improvizație, teatru și dans contemporan sunt: OK World Wide, Front Line, Recul, That’s Amore, Trupa Iele, Trupa Idiot și Trupa Obligo.

Pentru ediția de anul acesta, AFTERHILLS și-a setat un obiectiv care să pună festivalul pe harta celor mai importante evenimente – realizarea celui mai mare Dreamcatcher din lume și înregistrarea acestuia în Guiness World Records. Așadar, la AFTERHILLS va fi construit un dreamcatcher cu diametrul de 9 metri, în încercarea de a depăși recordul actual de 7,42 de metri, stabilit în Rusia.

AFTERHILLS are loc la 6 kilometri de centrul Iașiului, la ieșirea spre E85, în perioada 31 mai – 3 iunie. Ediția de anul acesta, #dreamers2018, vine cu o serie de noutăți și de premiere, precum și cu un line-up alcătuit din 150 de artiști internaționali și români care vor face ca cele nouă scene să vibreze.

Pe scena AFTERHILLS 2018 vor urca peste 150 de artiști din cele mai populare genuri ale momentului. Cele nouă scene de anul acesta sunt Mainstage, The Shed, Techno, The Apartment, Boombox, Kaze, Essence, Silent Disco și Comedy – acestea fiind gândite să acopere toate preferințele muzicale ale publicului, de la o nișă la alta.

Genurile abordate vor fi pop, rock, alternativ, EDM, trance, trip-hop, hip hop, disco, funk, bossa nova, drum ’n’ bass și dubstep, reggae, ambiental, chillout și psy trance. Printre headlinerii festivalului se numără Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Dubioza Kolectiv, Hurts, Paul Van Dyk, The Crystal Method, Tom Odell și Vini Vici.

AFTERHILLS 2018 este realizat cu sprijinul Primăriei Iași și al Primăriei Miroslava, precum și al partenerilor Kaufland, BCR, B.D.G. Import, JTI Romania, Rompetrol, Ford – ATI Motors și Virgin Radio (partener media).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: