AFI Palace Cotroceni lansează MAXFUN, un nou concept de distracție AFI Palace Cotroceni lansează MAXFUN, un nou concept de distracție
AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din România, intenționează să își consolideze poziția de lider pe zona de divertisment în... AFI Palace Cotroceni lansează MAXFUN, un nou concept de distracție

AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din România, intenționează să își consolideze poziția de lider pe zona de divertisment în București, odată cu deschiderea centrului de distracție MAXFUN.

MAXFUN este un spațiu integrat de distracție ce se adresează unui target extins, de la tineri, până la adulți și familii.  Cu un design ultra modern, MAXFUN va pune la dispoziție o serie de jocuri pentru activități recreative, de la bowling și billiard până la jocuri video, de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele.

AFI Palace Cotroceni deține în momentul de față cea mai extinsă ofertă de divertisment în rândul centrelor comerciale din capitală. Încă de la intrarea pe piața din România, AFI s-a poziționat ca un centru comercial complet, de la opțiuni de distracție și petrecere a timpului liber, până la shopping, găzduind peste 300 de branduri cunoscute național și internațional. MAXFUN extinde zona de entertainment ce cuprinde o multitudine de alte opțiuni de distracție, cel mai mare pationar acoperit dintr-un centru comercial din România, singurul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, arena laser tag, piste de karting, primul IMAX din țară și multe altele.

– Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division

AFI Palace Cotroceni 2

MAXFUN aduce în premieră 6 piste de bowling dotate cu cele mai performante echipamente din România, ce dețin sistemul de scor BES X. Jucătorii se pot fotografia sau își pot realiza caricaturi, pe care le pot posta pe profilul lor de Facebook, la fiecare lovitură STRIKE.

O altă atracție în centrul de distracții MAXFUN este zona Arcades, un perimetru în care sunt puse la dispoziție jocuri video clasice, dar și simulatoare care pot fi folosite de toate categoriile de public, indiferent de vârstă.

De asemenea, clienții se pot bucura de sistemul promoțional Joy Shop pe baza căruia toți cei pasionați de gaming vor fi răsplătiți cu premii speciale din magazinul Joy.

MAXFUN deține și un spațiu dedicat lounge-ului, ce dispune de 12 mese și peste 80 de locuri moderne, ce pot fi reamenajate, în funcție de nevoile clienților. Spațiul a fost conceput astfel încât să poată găzdui petreceri și evenimente, un DJ asigurând în permanență muzica adecvată.

Mai mult, în locație există și un bar, unde clienții au posibilitatea să comande dintr-un meniu select de băuturi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: