Afaceri de 287 milioane de euro pentru Orange România în T3 Afaceri de 287 milioane de euro pentru Orange România în T3
Orange România a raportat o o cifră de afaceri de 287 milioane de euro, în al treilea trimestru al acestui an, în creștere cu... Afaceri de 287 milioane de euro pentru Orange România în T3

Orange România a raportat o o cifră de afaceri de 287 milioane de euro, în al treilea trimestru al acestui an, în creștere cu 3,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Creșterea a fost susținută, în principal, de evoluția pozitivă a serviciilor fix-mobil și a consumului de date mobile. La 30 septembrie 2018, Orange România oferea servicii mobile, fixe și TV pentru 10.900.000 de clienți, în creștere cu 1.8% comparativ cu finalul T3 2017.

La finalul lunii septembrie 3,84 milioane de clienţi foloseau serviciile Orange 4G, în creștere cu 34% comparativ cu aceeași perioadă din 2017. Această evoluție pozitivă s-a regăsit și în consumul de date mobile, care a înregistrat o creștere de aproximativ 80% comparativ cu T3 2017.

Serviciile fixe au continuat evoluția pozitivă din trimestrele anterioare. Astfel, la finalul lunii septembrie, serviciul de televiziune prin cablu și satelit, Orange Home TV, număra 476.000 clienți, în creștere cu 29% faţă de T3 2017, iar serviciile fixe în bandă largă aveau peste 260.000 de clienți, în creștere cu 67% față de aceeași perioadă din 2017.

Creșterea numărului de abonați ai serviciilor de TV și în bandă largă vine și ca urmare a preocupării Orange de a-și îmbogăți oferta prin conținut premium, în acord cu preferințele clienților. Acest lucru s-a realizat prin integrarea canalelor HBO în oferta Orange Home TV prin satelit, în luna iunie, și prin îmbogățirea competițiilor de fotbal disponibile pe canalele Look Sport și Look Plus unde, alături de meciurile din Liga 1, sunt disponibile și meciurile din Liga Campionilor, Europa League, Liga 2 și Cupa României.

Apetenţă crescută pentru mediul digital
Aplicația My Orange a fost din ce în ce mai accesată de către clienți, astfel încât plata facturilor prin aplicație a înregistrat o creștere de peste 30% în T3 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

La finalul lunii septembrie, numărul clienţilor care au ales serviciul Orange Money a depășit 100.000, o creștere cu peste 70% comparativ cu finalul lunii septembrie 2017.

„Apetența pentru digital este incontestabilă deja de mulți ani, iar digital înseamnă, în primul rând, simplitate. Simplitate își doresc și clienții, alături de conectivitate, de servicii de calitate pe care se pot baza, motiv pentru care certificările primite pentru calitatea rețelei ne onorează”, a declarat, într-un comunicat, Liudmila Climoc, CEO Orange România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: