Aerul condiționat este esențial pentru confortul casei mele Aerul condiționat este esențial pentru confortul casei mele
În fiecare an renovăm sau rearanjăm o parte a casei noastre. Anul trecut, ne-am ocupat de reamenajarea unei camere destinate biroului și bine am... Aerul condiționat este esențial pentru confortul casei mele

În fiecare an renovăm sau rearanjăm o parte a casei noastre. Anul trecut, ne-am ocupat de reamenajarea unei camere destinate biroului și bine am făcut, pentru că acum, în pandemie, am lucrat mai mult de acasă. Petrecem, însă, mult timp și în living, deseori membrii familiei si prietenii vin la noi la masă, așa că pentru zilele călduroase aveam nevoie de un aparat de aer condiționat performant. Și pentru că am fost mulțumiți de aparatul Daikin pe care Avi Compact l-a instalat anul trecut în biroul nostru, i-am contactat din nou.

Zis si facut. Oamenii au raspuns prompt. Ne-am programat din timp si, uite asa, zilele trecute, echipa Avi Compact a montat aparatul Daikin Perfera 12000 BTU.

Pe lista celor mai importante criterii de alegere a aparatului de aer condiționat am mai inclus, printre altele, brandul, garanția, dar și post garanția de montaj.

Este de preferat să căutați un furnizor cu o rețea puternică de distribuție, la nivel national. Care oferă garanție și post garanție. În cazul Avi Compact garanția este de 3 ani, iar compania asigură și garanție pentru montaj. Sigur că acum poți cumpăra aparatul de climatizare și din supermarket, dar poți avea surpriza ca firma de montaj să nu mai existe sau să aștepți 2 luni ca piesele de schimb să ajungă din China!

Printre criteriile de alegere ale acestui model recomandat de Avi Compact se numără suprafața camerei, nivelul de căldură (stăm la ultimul etaj), numărul de geamuri, dar și direcția din care bate soarele.

Alte criterii pe are le consider importante în alegerea unui aparat de aer condiționat sunt eficiența energetică (A+++), protejând astfel și mediul, dar și buzunarul.

Freonul ecologic R32, conform cu legislația europeană, este de patru ori mai puțin poluant și are cu 10% eficiență energetică mai mare.

Nivelul zgomotului la unitatea interioară, dar și la cea exterioară este esențial. Dacă testăm aparatul pe modul silențios trebuie să aibă 20 dB, adică să nu se audă. Echipamentele premium Daikin au acestă funcția de controller și wi-fi deja inculsă.

Acum că avem aparatul montat așteptăm familia la masa!

 

Avi Compact este în acest moment cea mai mare companie care furnizează soluții integrate de instalații și climatizare. Este principalul distribuitor al celor mai importante și inovatoare branduri de instalații și climatizare, iar de 14 ani distribuitorul Daikin nr. 1 în România.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: