Aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta, cel mai aglomerat din lume Aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta, cel mai aglomerat din lume
Aeroportul internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta a depășit în acest an pragul de 100 de milioane de pasageri, devenind astfel cel mai aglomerat de pe planetă, au... Aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta, cel mai aglomerat din lume

Aeroportul internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta a depășit în acest an pragul de 100 de milioane de pasageri, devenind astfel cel mai aglomerat de pe planetă, au anunțat oficiali ai aeroportului, citați de agenția Reuters, scrie Agerpres.

Hartsfield-JacksonLarry Kendrick, care a zburat duminică din Gulfport (Mississippi) cu o cursă Delta Airlines la Atlanta, a primit mai multe premii pentru că a fost pasagerul cu numărul 100.000.000, respectiv două bilete de călătorie oriunde în lume, suma de 500 de dolari și un autovehicul Nissan Altima.

Oficialii aeroportului și ai municipalității orașului Atlanta, care au fost prezenți la aeroport ca să îl întâmpine pe Kendrick când a aterizat, au precizat că este pentru prima dată când un aeroport atinge pragul de 100 de milioane de călători într-un singur an calendaristic.

Hartsfield-Jackson este de 15 ani cel mai aglomerat aeroport al planetei. În 2014 a deservit 96 de milioane de pasageri, conform Consiliului Internațional al Aeroporturilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: