A+E Networks UK anunță parteneriatul cu THEMATIC Channels pentru vânzările de publicitate A+E Networks UK anunță parteneriatul cu THEMATIC Channels pentru vânzările de publicitate
A+E Networks® UK anunță un nou parteneriat strategic pentru vânzările de publicitate cu unul dintre cele mai puternice grupuri de pe piață, THEMATIC Channels.... A+E Networks UK anunță parteneriatul cu THEMATIC Channels pentru vânzările de publicitate

A+E Networks® UK anunță un nou parteneriat strategic pentru vânzările de publicitate cu unul dintre cele mai puternice grupuri de pe piață, THEMATIC Channels. Colaborarea va susține activitatea de vânzări de publicitate în România pentru HISTORY®, cea mai importantă televiziune a A+E Networks, și evidențiază atenția sporită a companiei asupra creșterii vânzărilor de publicitate din regiunea EMEA.

Începând cu luna februarie 2017, THEMATIC Channels va fi reprezentantul HISTORY® pentru vânzările spot și non-spot, inclusiv pentru conținut sposorizat și sponsorizări de programe.

Luke Duffy, Vice President of Advertising Sales, A+E Networks UK, declară: “Suntem încântați de parteneriatul cu THEMATIC, cea mai importantă regie de vânzări care gestionează un portofoliu extern de televiziuni. Cu un istoric dovedit în a realiza strategii extrem de eficiente în România, suntem convinși că THEMATIC ne va ajuta să identificăm și să oferim oportunități chiar mai valoroase pentru HISTORY, brandul nostru de top pe această piață importantă.”

Radu Budeș, Managing Partner, THEMATIC Channels, adaugă: “Suntem încântaţi să reprezentăm grupul A+E Networks UK în România. HISTORY ocupă de patru ani poziţia de lider pe segmentul industriei de divertisment factual în România. Mulţumită telespectatorilor săi tineri şi educaţi, HISTORY deţine una dintre cele mai performante structuri demografice de pe întreaga piaţă TV. Portofoliul THEMATIC Channel asigură clienților de publicitate accesul către publicul premium caracteristic stațiilor tematice internaționale.”

A+E Networks UK a înregistrat anul trecut o creștere de două cifre a vânzărilor de publicitate pe teritoriul EMEA.

HISTORY® s-a lansat în România în anul 2011. De la 1 martie 2017, emisiile locale HISTORY®  și HISTORY® HD vor fi transmise simultan (simulcast), permițând telespectatorilor versiunii  HD să se bucure de întreaga gamă de programe dedicate oferită de HISTORY®, inclusiv Vikingii, Arme născute din foc și Așii amanetului.

HISTORY® este în prezent disponibil în peste 5,3 milioane de locuințe în România, prin intermediul Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV și Orange TV.

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: