adidas ii prezinta pe cei mai im portanti jucatori de fotbal în cadrul finalei BETHEDIFFERENCE adidas ii prezinta pe cei mai im portanti jucatori de fotbal în cadrul finalei BETHEDIFFERENCE
Jucători de renume de la Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Chelsea FC, Juventus şi AC Milan au luat parte la ceremonia de... adidas ii prezinta pe cei mai im portanti jucatori de fotbal în cadrul finalei BETHEDIFFERENCE

Jucători de renume de la Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Chelsea FC, Juventus şi AC Milan au luat parte la ceremonia de desemnare a câştigătorului finalei mondiale #BETHEDIFFERENCE, un turneu care a traversat întreaga lume în căutarea celor mai talentaţi jucători de fotbal, a celor care fac jocul şi a jucătorilor care schimbă jocul.

Corneliusen a ajuns în finala de la Marsilia după ce a câştigat turneul local din Danemarca, în luna august.

Evenimentul a avut loc în aceeaşi seară cu tragerea la sorţi pentru grupele UEFA Champions League, unde au participat şi jucătorii celor mai mari şase cluburi de fotbal.

Presa a putut surprinde în timp real reacţiile jucătorilor pe măsură ce au aflat că FC Bayern Munich va juca împotriva celor de la Arsenal, Manchester United împotriva PSV Eindhoven şi Chelsea FC împotriva echipei FC Porto.

Jucătorii de la cele mai importante cluburi care au particpat la eveniment au fost Morgan Schneiderlin şi Ashley Young (de la Manchester United), Nacho şi Alvaro Arbeloa (de la Real Madrid), Javi Martinez şi Julian Green (de la FC Bayern Munich), Victor Moses şi Cesar Azpilicueta (de la Chelsea), Guido Vadala şi Francesco Cassata (de la Juventus) şi Riccardo Montolivo şi Philippe Mexes (de la AC Milan).

Înainte de ultima confruntare de la Marsilia, jucătorii de la cele şase cluburi  au fost puşi faţă în faţă într-o serie de meciuri demonstrative, iar 700 de fani ai fotbalului i-au putut privi pe teren pe Manchester United întalnindu-i pe cei de la AC Milan şi pe Juventus jucând împotriva echipei Real Madrid.

Cei care au participat la marele eveniment au văzut în premieră noile echipamente de rezervă “spark in the night”, ce incorporează referinţe unice din tradiţia fiecărei echipe, ale fanilor şi oraşele celor mai mari cluburi de fotbal. În cadrul evenimentului a fost prezentată de asemenea şi Finale15, mingea oficială de la adidas pentru meciurile de grupe din campionatul UEFA Champions League din acest an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: