Adi Hădean: “I-am văzut plecând, mi s-a pus un nod în gât şi mi-a venit să plâng” Adi Hădean: “I-am văzut plecând, mi s-a pus un nod în gât şi mi-a venit să plâng”
Chef, om de radio şi de televiziune, Adi Hădean este un bărbat puternic, care s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei, dar pe... Adi Hădean: “I-am văzut plecând, mi s-a pus un nod în gât şi mi-a venit să plâng”

Chef, om de radio şi de televiziune, Adi Hădean este un bărbat puternic, care s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei, dar pe care foarte puţini pot spune că l-au văzut şi dincolo de aparenţe. Invitat duminica aceasta în emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena Stars, Adi Hădean vorbeşte despre astfel clipe care i-au marcat viaţa.

“Eram în Franţa la un festival împreuna cu opt prieteni, unde trebuia să gătim atât în deschidere, cât şi la evenimentul de final,  pentru 250 de oameni. Din motive care nu au ţinut de noi, oamenii au trebuit să plece acasă mai devreme şi am rămas singur. În momentul în care i-am văzut plecând, mi s-a pus un nod în gât şi mi-a venit să plâng, ştiam ce înseamnă să găteşti singur pentru atâţia oameni”, i-a mărturisit el Florentinei, completând “momentul ăla m-a întărit încât nu-mi mai e frică de nimic în bucătărie”.

Tot în bucătărie l-a surprins şi vestea dispariţiei tatălui său: “Găteam când am aflat că a murit tatăl meu. Mi-a venit foarte tare să plâng, însă oamenii aşteptau mâncarea, ei nu sunt nici responsabili, nici vinovaţi de ce se întâmplă în viaţa noastră”, a povestit el, mărturisindu-i totodată Florentinei că “dacă nu gătesc, simt că explodez”.

adi hadean, masterchef

Călătoreşte foarte mult alături de familie şi ţine cont în primul rând de specificul gastronomic al locurilor. “Copilul nostru mănâncă orice. De exemplu, a început diversificarea cu mâncare indiană”, povesteşte Adi, care îşi aminteşte că fiul său a făcut prima omletă singur la vârsta de doi ani şi jumătate.

Despre copilărie şi familia sa, despre poftele sale culinare şi aşteptările în acest domeniu, dar şi despre cel mai costisitor obiect din bucătăria sa, chef Adi Hădean vorbeşte duminica aceasta, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: