Adi Despot și Smiley spun “Pe bune?!” la PRO TV! Adi Despot și Smiley spun “Pe bune?!” la PRO TV!
În seara aceasta, de la 22:30, Adi Despot și Smiley dau distracția mai tare la Pe bune?!. Antrenorii de la Vocea României vor face... Adi Despot și Smiley spun “Pe bune?!” la PRO TV!

În seara aceasta, de la 22:30, Adi Despot și Smiley dau distracția mai tare la Pe bune?!.

Antrenorii de la Vocea României vor face echipă cu Costi Diță și Cosmin Natanticu și vor încerca să găsească răspunsurile corecte pentru 13 întrebări inedite.

Printre domeniile care vor fi pe panou în ediția de astăzi se află: Faima mondială, Pe net sau Știu că mă vrei, iar cei patru vor trebui să răspundă unor întrebări precum: Ce face porcușorul spinos pentru a-și atrage partenera?, Ce este ilegal în Elveția? sau Ce este chrometofobia?

Membrii celor două echipe vor comenta toate variantele de răspuns și vor face scenarii pentru fiecare dintre ele, pentru a o putea găsi pe cea corectă. Lupta va fi foarte strânsă, surprizele vor fi mari, iar distracția va fi garantată pentru telespectatori.

Un prezentator genial + doi căpitani demențiali! Primul întreabă, ceilalți doi răspund, iar publicul câștigă. În fiecare luni și miercuri, de la 22:30, Pe bune?!, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: