Adelina Pestrițu are un ten impecabil! Care este secretul ei? Adelina Pestrițu are un ten impecabil! Care este secretul ei?
Adelina Pestritu are un ten impecabil, iar fanii sai nu contenesc sa o laude pentru acest lucru cu fiecare fotografie pe care vedeta o... Adelina Pestrițu are un ten impecabil! Care este secretul ei?

Adelina Pestritu are un ten impecabil, iar fanii sai nu contenesc sa o laude pentru acest lucru cu fiecare fotografie pe care vedeta o posteaza pe paginile sale de socializare.

Frumoasa bruneta se poate lauda cu o piele fina si radianta, astfel ca prefera, de multe ori, sa isi tina tenul curat, neacoperit de machiaj. Are si motive sa faca acest lucru, intrucat textura pielii sale este cu adevarat spectaculoasa.

Unul din meritele pentru care vedeta are o piele atat de frumoasa il reprezinta tratamentele profesionale de super hidratare pe care le urmeaza la Silhouette. Acestea actioneaza in profunzime, mult mai mult decat o poate face orice crema de ingrijire clasica.

Spre exemplu, noul tratament Dermia, de la Silhouette, este inspirat de procedurile medicale si imbina microdermoabraziunea, mezoterapia si procedurile de filler.

Pielea este intai curatata cu un cleansing gel, apoi, i se aplica un peeling fin cu un dispozitiv de poliabraziune, ce stimuleaza si micro-circulatia prin intermediul miscarilor de masaj.

Apoi, prin procedura de Micro Activare M, se deschide stratul superior al epidermei pentru ca agentii activi din produsele aplicate sa intre eficient in piele si sa actioneze. Prin Micro Activarea S se trateaza ridurile mici si cicatricile si se elibereaza impulsuri pentru a intensifica regenerarea pielii.

tratament-Dermia-Silhouette-3

La final, se aplica masti de lifting si regenerare, iar tratamentul este continuat acasa cu produsele profesionale Dermia. Dermia este indicat si celor care au un program zilnic incarcat, intrucat dureaza cu pana la 50 % mai putin decat un tratament cosmetic clasic, dar este de cateva ori mai eficient.

Tratamentul Dermia, efectuat prin aparatul Skinfaktor, este disponibil la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette si este distribuit de Top Line Medicals.

Este un concept unic care beneficiaza de cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. O echipa de profesionisti formata din “doctori” in frumusete – medici, kinetoterapeuti si esteticene – va sta la dispozitie pentru a stabili impreuna cu dumneavoastra obiectivele de infrumusetare, pasii de urmat si pentru a garanta rezultatele. Tratamentele sunt personalizate si adaptate stilului de viata al pacientilor. Simti diferenta si vezi rezultate!

adelina-pestritu-tratament-silhouette copy

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: