Adela Popescu si Ana Morodan fata in fata in cursa Pe Bune?! Adela Popescu si Ana Morodan fata in fata in cursa Pe Bune?!
Noul sezon al quiz show-ului Pe bune?! începe astăzi, de la 22:30, iar responsabil cu buna dispoziție va fi Mihai Bobonete. Specialiștii recomandă râsul... Adela Popescu si Ana Morodan fata in fata in cursa Pe Bune?!

Noul sezon al quiz show-ului Pe bune?! începe astăzi, de la 22:30, iar responsabil cu buna dispoziție va fi Mihai Bobonete. Specialiștii recomandă râsul pentru stimularea creierului și eliminarea stresului, așa că cei doi căpitani, Cosmin Natanticu și Costi Diță sunt pregătiți pentru cele mai amuzante răspunsuri.

Echipele vor avea de ales dintre cele 12 categorii interesante, printre care se numără și Sacrificii, Cu mâța-n sac, Mită. Costi și Cosmin nu ar putea să dea cele mai bune răspunsuri fără coechipieri, așa că Adela Popescu și Ana Morodan vor fi adversare și vor încerca să găsească cele mai trăznite răspunsuri și să-și ajute susținătorii să câștige cât mai mulți bani.

Costi Diță o va avea alături pe Adela Popescu și vor afla împreună ce fac oamenii nevinovați în timpul unui interogatoriu. De asemenea, vom afla și cu cine va face pace Ana Morodan, coechipiera lui Cosmin Natanticu.

Nu uita că poți și tu să să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăznite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: