ADATA lansează noul SSD extern SE760 ADATA lansează noul SSD extern SE760
ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea SSD-ului extern SE760. Proiectat... ADATA lansează noul SSD extern SE760

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea SSD-ului extern SE760.

Proiectat pentru mobilitate deplină, noul SE760 are un design elegant și compact, este extrem de ușor și este echipat cu USB 3.2 Gen 2 pentru performanțe de scriere și citire excelente.

Rapid și elegant  

ADATA SE760 are un design compact și ușor, ideal pentru utilizare “on-the-go”. Exteriorul metalic elegant, cu suprafață texturată arată și se simte excelent. SSD implementează interfața USB 3.2 Gen 2 care îi permite să atingă viteze de citire/scriere de până la 1.000 MB/s, fiind astfel de peste 12 ori mai rapid decât un hard-disk extern. Această viteză excepțională va permite utilizatorilor să transfere un film de 10 GB 4K în aproximativ 20 de secunde.

Mai bun decât un HDD, ușor de utilizat

SE760 oferă toate avantajele importante ale SSD-urilor față de HDD-uri, inclusiv rezistența la șocuri și vibrații și funcționarea silențioasă. În plus, folosește cel mai recent conector USB-C (Type C) care este reversibil, astfel încât nu există niciun fel de confuzie atunci când îl conectați.

De asemenea, acesta se conectează instantaneu la sisteme de operare Windows, Mac OS și Android, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot transfera rapid conținut între dispozitive, fără limitări. Ideal pentru muncă sau pentru divertisment, noul SE760 oferă utilizatorilor toate avantajele unui SSD, conectivitate simplă și comoditatea USB-C.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: