ADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, dezvăluie încă al membru seriei de gadget-uri pentru stocare...
Web_01_HC630ADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, dezvăluie încă al membru seriei de gadget-uri pentru stocare de date, DashDrive Choice. Dotat cu interfață USB 3.0, HC630 este imbrăcat într-o minunată carcasă de metal, cu motive strălucitoare ce îi oferă stil și personalitate.

Cântărind doar 160g, design-ul frumos și ușor oferă o schimbare placută față de aspectul întunecat și anost întâlnit la majoritatea dispozitivelor de acest fel. Un mic LED indică situația schimburilor de date, în timp ce o margine proeminentă de-alungul carcasei îl protejează împotriva zgârieturilor.

Dimensiunile sunt 115 x 78 x 15mm, iar în interiorul carcasei se găsește un HDD SATA de 2.5” ce oferă viteze mari de transfer între 5°C și 50°C.

Pentru securitate sporită, cumpărătorii modelului HC630 beneficiază de aplicația HDDtoGo, un software oferit gratuit de ADATA, cu funcții de criptare și sincronizare din ce în ce mai necesare în lumea digitală de astăzi.

DashDrive Choice HC630 va fi disponibil în versiuni de 500 GB, 750 GB și 1TB, toate cu garanție 3 ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: