Accor și Visa formează un parteneriat global pentru noul card ALL Visa Accor și Visa formează un parteneriat global pentru noul card ALL Visa
Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel mondial și Visa (V: NYSE), liderul global în domeniul plăților digitale, au anunțat un parteneriat global... Accor și Visa formează un parteneriat global pentru noul card ALL Visa

Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel mondial și Visa (V: NYSE), liderul global în domeniul plăților digitale, au anunțat un parteneriat global pentru a oferi noi experiențe de plată membrilor clubului de loialitate ALL-Accor Live Limitless.

Parteneriatul va aduce împreună programul de loialitate al Accor și capacitățile de plată globale ale Visa pentru a crea noul card ALL Visa. Membrii care solicită noul card Visa vor putea să-l folosească pentru achiziții zilnice oriunde Visa este acceptată. Accor va colabora cu instituțiile financiare și băncile partenere Visa pe piețele cheie din Europa, America de Nord și de Sud, Orientul Mijlociu și Asia Pacific pentru a emite noul card ALL Visa. Acesta va oferi membrilor recompense adaptate în funcție de preferințe și capacitatea de a colecta mai multe puncte de loialitate atunci când stau la o proprietate Accor sau când fac cumpărături.

Accor se mândrește cu un portofoliu de mărci puternice și iconice pe toate segmentele și pe cele mai promițătoare piețe de pe glob. Prin achiziții strategice și parteneriate cu branduri de lux și stil de viață prestigioase precum Raffles, Fairmont, Sofitel, Banyan Tree, Mondrian și Delano, Grupul a consolidat un portofoliu de 39 de mărci hoteliere și oferă experiențe unice în peste 5.000 de hoteluri și reședințe în 110 destinații.

Prin parteneriatul cu Visa, Accor îmbogățește beneficiile programului său de loialitate lansat recent, ALL-Accor Live Limitless, pentru cele 64 de milioane de membri și peste 250 de milioane de clienți la nivel global. Introducerea cardului ALL Visa va permite grupului Accor să se conecteze cu clienții dincolo de șederea lor, printr-un program de fidelizare lider în industrie, oferind tuturor utilizatorilor posibilitatea de a câștiga puncte, de a se bucura de noi experiențe și chiar de mai multe nopți de cazare.

Introducerea cardurilor de plată ALL Visa urmărește să pună în valoare ecosistemul de ospitalitate îmbogățit al Accor pentru a-i menține pe clienți conectați dincolo de șederea lor, prin beneficii superioare și experiențe inovatoare, digitale și mobile.

Cardurile de plată ALL Visa vor crește implicarea clienților în hoteluri și cheltuielile făcute de aceștia și vor genera noi oportunități de recrutare a membrilor pentru ALL.

Sébastien Bazin, Chairman & Chief Executive Officer al Accor, a declarat:

„Parteneriatul cu Visa va reprezenta un impuls uriaș pentru Accor, în călătoria comună pentru a dezvolta un card inovativ de plată co-brand. Această inițiativă nouă va oferi beneficii de neegalat membrilor noștri și va consolida succesul programului nostru de loialitate ALL. Vom crește baza noastră de membri, vom încuraja implicarea acestora și vom oferi stimulente fiecărui membru să stea la noi mai frecvent și mai ușor. Dezvoltarea ALL este o etapă majoră pentru noi și suntem foarte încântați că am găsit în Visa un partener care ne împărtășește pasiunea de a oferi recompense și recunoaștere de zi cu zi.”

Al Kelly, Chairman & Chief Executive Officer al Visa, a comentat:

„Suntem încântați să fim parteneri cu Accor și să sprijinim introducerea unui nou program de loialitate pentru clienți. Consumatorii digitali de astăzi, se așteaptă la recompense care sunt adaptate nevoilor lor și oferă experiențe noi și unice. Sunt extrem de încântat de puterea expertizei Accor în domeniul ospitalității care se unește cu rețeaua globală și capacitățile digitale ale Visa. Această combinație se va traduce prin-un program de loialitate și produse de plată atractive, care vor fi în avangarda pieței ospitalității.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: