Accor “preia” BERD’S și deschide în Chișinău primul hotel MGallery Accor “preia” BERD’S și deschide în Chișinău primul hotel MGallery
Accor, lider global în domeniul ospitalității augmentate, își extinde portofoliul în Balcani prin deschiderea primului hotel în Republica Moldova. Grupul a semnat un acord... Accor “preia” BERD’S și deschide în Chișinău primul hotel MGallery

Accor, lider global în domeniul ospitalității augmentate, își extinde portofoliul în Balcani prin deschiderea primului hotel în Republica Moldova. Grupul a semnat un acord de franciză cu compania Dalomites pentru rebrandingul hotelului BERD’S Chișinău, care devine astfel MGallery. Hotelul cu 33 de camere îi va întâmpina pe primii oaspeți până la sfârșitul acestui an.

Cu multiple inaugurări în România și Bulgaria, Accor își extinde puternic operațiunile în sud-estul Europei. Grupul a semnat recent un acord pentru primul hotel din rețeaua sa, în Republica Moldova. Datorită colaborării cu Dalomites, până la sfârșitul anului 2020, hotelul BERD’S din Chișinău se va alătura brandului MGallery. Primul hotel marca Accor din țară va oferi oaspeților săi 33 de camere și apartamente de lux, un uimitor restaurant italian, care va servi cocktailuri sub semnătura MGallery, un Art Lounge, în care vor fi expuse piese de artă cu semnificație națională ale artiștilor locali, o experiență SPA unică, prin intermediul facilităților premium și o sală de fitness complet echipată.

Extinderea ofertei noastre în Balcani a fost un succes, ceea ce oferă investitorilor mai multă încredere de a se alătura familiei Accor. Republica Moldova este o bijuterie ascunsă, plină de oportunități care vor îmbogăți experiența fiecărui oaspete ce alege această destinație. De aceea, suntem bucuroși să introducem mărcile Accor pe piața locală a ospitalității, odată cu primul hotel MGallery deschis la Chișinău. Suntem siguri că va fi un loc ce va oferi vizitatorilor experiențe memorabile și povești de împărtășit, mai ales că Hotelul BERD’S a câștigat deja inimile oaspeților săideclară Catalina Toma, Director Dezvoltare pentru România-Bulgaria-Republica Cehă și Moldova al Accor.

Conceptul hotelului BERD’S a fost realizat de arhitectul italian Luca Scacchetti, ca o simbioză între patrimoniul cultural moldovenesc și confortul atemporal al designului modern. Motivele naționale și lucrările de artă artizanală sunt îmbinate cu pricepere cu cele mai noi soluții de design și tehnologie de ultimă generație, care, împreună cu servicii pline de considerație, creează o experiență unică.De la lansarea proiectului hotelier BERD’S, scopul nostru a fost să îmbogățim piața locală cu noi concepte, servicii la standarde remarcabile și inovații din industrie. Primii 5 ani ai BERD’S au însemnat oaspeți care sunt acum parte a familiei noastre și realizări care ne-au determinat să continuăm pe drumul nostru spre a deveni cea mai căutată destinație din domeniul ospitalității din Moldova. Designul și caracteristicile unice ale hotelului sunt în acord cu viziunea MGallery Boutique Collection, astfel că ideea de a ne uni forțele cu un grup hotelier internațional cum este Accor a venit firesc pentru noiLucia Berdos, proprietarul Hotelului BERD’S.

MGallery Hotel Collection features boutique hotels, each with its own original design and unique stories to tell. Each destination provides an exceptional experience inspired by the essence of the local neighborhood, creating Memorable Moments inspiring lifelong memories. At the moment MGallery comprises of more than 100 boutique hotels allowing the guests to discover more than 30 destinations all over the world. MGallery hotels in Eastern Europe are located in for example Prague, Budapest, Cracow, Wroclaw, Odessa or soon Chişinău. In the city center, along the seashore, nestled within nature or set in extraordinary locales, the hotels of the MGallery Collection invite every guest to explore the world and it’s splendors.

MGallery Hotel Collection cuprinde hoteluri de tip boutique, fiecare cu un design original propriu și povești unice. Fiecare destinație oferă o experiență excepțională, inspirată de esența locală și creează Momente Memorabile ce se transformă în amintiri pe viață. În prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri tip boutique, care permit oaspeților să descopere peste 30 de destinații din întreaga lume. Hotelurile MGallery din Europa de Est sunt situate în orașe precum Praga, Budapesta, Cracovia, Wroclaw, Odessa și, în curând, ]n Chișinău. Amplasate în centrul orașelor, de-a lungul malului mării, în mijlocul naturii sau în locuri cu peisaje extraordinare, hotelurile din MGallery Collection invită fiecare oaspete să exploreze lumea în toată frumusețea ei.

Investitorul și proprietarul noului hotel MGallery din Moldova este compania Dalomites, care face parte din grupul de companii deținute de Dorian și Lucia Berdos, ce are investiții și în industria farmaceutică, fiind proprietarii lanțului de farmacii Felicia din Moldova.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: