Reţeaua hotelieră Accor, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa internaţională de profil, va inaugura începând cu luna noiembrie a acestui an...
Mercure_Bucharest_City_Center_facadeReţeaua hotelieră Accor, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa internaţională de profil, va inaugura începând cu luna noiembrie a acestui an o nouă unitate pe piaţa din România, a şaptea din portofoliu.

Cel mai noi hotel va opera sub brandul Mercure, clasificat la patru stele, şi va fi deschis în Bucureşti, în apropiere de Calea Victoriei şi de unităţile Hilton şi Radisson Blu.

Mercure Bucharest City Center va avea 114 camere, un centru de business, un restaurant şi un bar, precum şi un centru de fitness. Camerele Privilege și apartamentul dispun de o serie de facilități suplimentare, cum ar fi pat king-size, ecran LCD de mari dimensiuni, aparat espresso, minibar gratuit, halat de baie și multe alte detalii rafinate. De asemenea, o parte din camerele situate la ultimul nivel beneficiază de terasă individuală, cu priveliște pitorească asupra centrului capitalei.

Zona de recepție, caldă și primitoare, înlătură barierele dintre oaspeți și personalul hotelului și încurajează un flux de comunicare naturală. Oaspeții beneficiază permanent de Wi-Fi gratuit în toate camerele și în spațiile publice, cât și de un business corner și un centru de fitness.

La primul etaj, Mercure oferă trei săli de conferințe cu lumină naturală, dotate cu echipamente și facilități de ultimă generație: conectivitate avansată, internet de mare viteză Wi-Fi și prin cablu, videoproiectoare și soluții pentru teleconferințe. Pentru un confort sporit, Mercure Bucharest City Center pune la dispoziție 30 de locuri în parcarea subterană cu supraveghere video, precum și servicii premium de transfer aeroport-hotel.

Clădirea este deţinută de compania Dentotal Investment, Accor, lider pe piaţa hotelieră din Europa operând hotelul printr-un contract de management. Potrivit Mediafax, construcţia şi amenajarea clădirii au costat peste 10 milioane de euro.

Reţeaua Mercure cuprinde peste 700 de hoteluri în 52 de ţări din întreaga lume. Accor are activităţi în 92 de ţări şi deţine un portofoliu de peste 3.500 de hoteluri cu aproximativ 450.000 de camere. În România, lanţul Accor este prezent prin brandurile Pullman, Novotel şi Ibis.

mercure

mercure1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: