aBeauty Clinique a deschis a doua clinică de estetică din București aBeauty Clinique a deschis a doua clinică de estetică din București
aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală din România cu locații în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași,... aBeauty Clinique a deschis a doua clinică de estetică din București

aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală din România cu locații în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, a deschis la începutul lunii aprilie a doua clinică în București, cu o investiție de 155.000 euro, ajungând astfel la 9 clinici în întreaga țară.

Ștefan Popa, fondatorul reţelei de clinici de înfrumuseţare şi estetică facială şi corporală aBeauty Clinique, susține că noua clinică de estetică București Unirii aBeauty Clinique oferă servicii de slăbire localizată, remodelare corporală, anticelulită, reducere a laxității pielii, tratare vase capilare, întinerire, hidratare, anti aging, tratare cearcăne, reducere pete pigmentare, tratare acnee și cicatrici post acneice, tratamente IPL și epilare definitivă laser.

Ce fel de servicii oferă noua clinică?

Noua clinică de estetică București Unirii aBeauty Clinique oferă servicii de slăbire localizată, remodelare corporală, anticelulită, reducere a laxității pielii, tratare vase capilare, întinerire, hidratare, anti aging, tratare cearcăne, reducere pete pigmentare, tratare acnee și cicatrici post acneice, tratamente IPL și epilare definitivă laser.

În scurtă vreme vom oferi și servicii de injectare buze cu acid hialuronic, injectare riduri cu acid hialuronic, volumetrie și fire bioresorbabile pentru lifting facial, precum și injectarea cu toxină botulinică împotriva ridurilor sau pentru indicația în hiperhidroză.

Care a fost cea mai mare provocare pentru deschiderea celei de-a doua clinici în București?

aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală din România cu locații în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara. aBeauty Clinique București Unirii va fi cea de-a noua clinică din țară.

Având în vedere că imediat după ce am deschis clinica din Cluj a apărut criza sanitară Covid-19, care cel puțin două luni a blocat totul și tot ne-am descurcat foarte bine, nu ne așteptam să avem provocări prea mari cu deschiderea unei noi clinici în București, oraș în care avem deja de peste 6 ani încă o clinică de estetică pe Nicolae Caramfil 61C.

Totuși, conflictul armat din Ucraina a reprezentat cea mai mare provocare. Noi am luat decizia de a deschide clinica în ultima parte a anului 2021, știind situația pandemiei și mizând pe faptul că în primăvară efectele neplăcute ale acesteia se vor diminua.

Însă nu aveam cum să anticipăm că un conflict militar de o asemenea amploare va începe pe 24 februarie 2022 într-o țară vecină României. În acel moment, clinica de estetică București Unirii era deja în proces de amenajare și o mare parte din bugetul de investiție era deja alocat proiectului.

După cum probabil vă amintiți, în primele două săptămâni din momentul începerii conflictului militar, nivelul de incertitudine a fost atât de puternic încât a înfrânat semnificativ piața și ne-a pus în situația de a decide dacă să continuăm sau nu investiția.

În cele din urmă, după calcule și simulări, am decis că este mai bine să continuăm investiția și să ducem proiectul la bun sfârșit cât mai repede.

Există vreun aparat/vreo procedură de întreținere corporală/facială/tratamente care nu se mai găsește în nicio altă clinică?

Da. Majoritatea dispozitivelor de estetică medicală pe care le avem noi sunt unice rețelei naționale de clinici de estetică aBeauty Clinique ®. Fiecare dispozitiv are o denumire comercială creată de noi și un protocol unic dezvoltat de specialiștii noștri pe baza studiilor și experienței de peste 9 ani în domeniul esteticii.

Printre acestea se numără BodyShape, un tratament de remodelare corporală și reducere a celulitei bazat pe radiofrecvență, infraroșu, vacuum pulsat și role mecanice de drenaj limfatic, care, după analizele noastre, este cu 25% mai puternic și mai eficient decât orice tratament similar disponibil pe piața din România.

Un alt tip de tratament unic este slăbirea prin procedura de criolipoliză cu protocolul CryoLipo. Acesta răcește în siguranță și într-un timp optim țesutul adipos localizat până la -11 °C și echilibrează vacuumul, oferind rezultate mai bune și mai rapide.

Tot la capitolul tratamente corporale mai putem menționa și protocolul DualFit ce se folosește de stimularea electromagnetică musculară pentru rezultate fantastice pe abdomen și fese sau despre SonicSlim, protocol ce folosește puterea ultrasunetelor pentru slăbirea localizată și reducerea laxității pielii.

La capitolul tratamente faciale trebuie să menționăm un tratament fantastic, chiar revoluționar, am putea spune. Este vorba despre tratamentul facial cu celule Stem AAPE Skin. Dacă acum 10 ani ne gândeam la utilizarea efectivă a celulelor stem în ”mediul civil” ca fiind de domeniul SF, iată că această tehnologie este acum disponibilă.

Clienții noștri aleg procedurile cu celule stem pentru întinerire, pentru reducerea ridurilor, pentru reducerea petelor pigmentare și pentru lupta cu radicalii liberi. Practic, atunci când aplicăm serumul cu celule stem pe tenul pacientului, formula avansată detectează dezechilibrele și acționează acolo unde are cea mai mare nevoie pielea.

Sunt multe servicii pe care le putem declara ca fiind un avantaj competitiv unic în segmentul lor, însă am dori să mai menționăm încă 3 servicii importante.

Unul dintre ele ar fi CellFIT, ceea ce noi numim ”probabil cel mai puternic tratament neinvaziv împotriva celulitei”. Acesta combină undele de șoc cu radiofrecvența, infraroșul, vacuumul pulsat și rolele mecanice de drenaj limfatic într-o formă pe care vă asigurăm că nu o mai găsiți în alte clinici de profil.

Deși gama de tratamente faciale SRS pentru întinerire, hidratare, anti pete, anti aging, roșeață, acnee sau cicatrici post acneice e posibil să mai fie disponibile în România și în alte clinici, noi am adus în clinicile noastre și inovația SRS SPN-6 Salmon Range.

Acest tratament este complet neinvaziv și, aplicat cu dispozitivul nostru SkinTera, oferă rezultate foarte apropiate de injectarile estetice pentru riduri. Noi îl mai numim și ”fillerul neinvaziv”

Tot la capitolul tratamente unice vom menționa și ThermaVein, un protocol de tratare a vaselor capilare sparte, denumite și vinișoare roșii, spider veins, venectazii sau telangiectazii. Acest protocol este unicul brevetat în lume și utilizează termocoagularea pentru a trata aceste afecțiuni.

Spre deosebire de scleroterapie, ThermaVein este neinvaziv. Spre deosebire de laser, acționează mult mai precis, fără a deteriora țesutul din jurul venectaziilor. În plus, spre deosebire de tratamentul cu laser al vaselor capilare sparte care e foarte dureros, ThermaVein este mai confortabil pentru pacienți.

Care sunt cele mai cerute proceduri?

Noi împărțim serviciile în 5 mari categorii. Tratamente corporale, tratamente faciale, tratamente pentru păr, proceduri estetice și produse de îngrijire a pielii.

La capitolul tratamente corporale, cele mai cerute proceduri sunt cele de slăbire localizată și cele de tratare a celulitei. Cele de slăbire localizată și de remodelare corporală sunt solicitate în toată perioada anului constant, iar pentru cele de reducerea a celulitei înregistrăm creșteri de cerere în sezonul cald de primăvară-vară și început de toamnă.

La categoria tratamente faciale, cele mai solicitate sunt tratamentele SkinTera SRS de reducere a ridurilor și tratamentele de hidratare. De asemenea, clienții care își permit financiar tratamentele cu celule stem sau cu SPN-6 Salmon Range le solicită foarte mult.

La categoria tratamentelor pentru păr, deși oferim tratamente specializate anti cădere păr sau pentru stimularea creșterii părului, de departe cel mai solicitat tratament la acest capitol este epilarea definitivă laser. Acest lucru se datorează aparaturii foarte eficiente de epilare laser furnizate de către producătorul israelian FormatK.

Noi îi spunem chiar ”epilare definitivă laser 2.0” deoarece o considerăm o tehnologie de epilare laser de nouă generație. Acest lucru se datorează aplicatorului laser de dimensiuni mai mari ce realizează epilarea laser mai rapid și mai eficient, a sistemului de răcire la 4 °C ce oferă clientului o epilare laser mai confortabilă și datorită melaninometrului ce oferă o măsurare precisă a fototipului cutanat la nivel local, nu la nivel general, aspect ce permite o precizie nemaiîntâlnită în epilare laser.

O altă categorie ar fi cea a produselor de îngrijire a pielii. Deși în acest moment produsele skinbetter science ® se regăsesc și în alte clinici sau la alți specialiști de top din România, suntem mândri că am fost primii care am adus aceste produse în țară.

Gama de produse tratament skinbetter science ® este produsă în S.U.A. și a avut în ultimii 2 ani cea mai mare creștere în segmentul în care concurează, fiind folosită de medici și celebrități și fiind premiată de publicații internaționale. Din această gamă de produse, cele mai solicitate sunt cremele anti-rid și anti-aging skinbetter science ® AlphaRet și serumurile targetate skinbetter science ® InterFuse.

Care sunt tendințele actuale în aparatura esteticii faciale și cea anticelulită și în ce măsură se regăsesc acestea în oferta de servicii a clinicii?

Piața serviciilor invazive se apropie, sau putem spune că este deja, la maturitate în țara noastră, iar noi nu dorim să țintim în această zonă.

Piața serviciilor neinvazive sau minim invazive este într-o puternică creștere, iar acest lucru se datorează plusului de confort pe care îl doresc clienții. Cu alte cuvinte, dacă se pot obține rezultate mai bune, dar și cu mai puțină durere, de ce nu?

Tehnologia evoluează și noi suntem conștienți de puterea acesteia atât la nivel digital (software) cât și la nivel fizic (hardware).

Prin urmare, ca să răspundem la întrebare, aparatura de top în domeniul esteticii faciale și în domeniul anticelulitei se află în oferta de servicii a clinicii și am detaliat anterior aspectele unice și diferențiatoare.

De asemenea, suntem mereu atenți la noutățile în acest domeniu și facem update-uri și upgrade-uri ori de câte ori acestea se dovedesc benefice în rezultatele finale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: