Protejarea mediului înconjurător este foarte importantă pentru o dezvoltare globală sustenabilă și pentru o mai bună calitate a vieții. În acest an, Romtelecom și...
Plantare COSMOTE 2Protejarea mediului înconjurător este foarte importantă pentru o dezvoltare globală sustenabilă și pentru o mai bună calitate a vieții. În acest an, Romtelecom și COSMOTE România continuă să încurajeze implicarea angajaților și a clienților în programe de mediu dedicate, precum Adoptă un copac!, de la Dolce Sport, canalul de sport al Romtelecom, respectiv I Love Recycling și Adoptă o Pădure, dezvoltate de COSMOTE România. Astfel, un număr total de 9.000 de copaci au fost plantați anul acesta în timpul acțiunilor organizate de Romtelecom și COSMOTE împreună cu Asociațiile ViitorPlus, respectiv MaiMultVerde.

În noiembrie 2013, 130 de angajați Romtelecom și voluntari ai Asociației ViitorPlus au plantat un număr de 2.000 de copaci lângă Alexandria, Teleorman, în cadrul programului Adoptă un copac!, dezvoltat de Asociația ViitorPlus și susținut de Dolce Sport, canalul de sport al Romtelecom.

În iunie 2013, Dolce Sport și Asociația ViitorPlus au lansat invitația de a alerga în cadrul celei de-a cincea ediții a Crosului Pădurii – Dolce Sport în parcul Tineretului, București și de a susține creșterea suprafețelor împădurite din sudul țării. Fondurile strânse sunt dedicate obiectivului de a planta câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România, în cadrul campaniei Pădurea Copiilor, parte din programul Adoptă un copac al Asociației ViitorPlus. Romtelecom susține financiar plantarea și îngrijirea a 12.000 de puieți pe durata de 6 ani a proiectuui.

Natura este o resursă importantă pentru o societate sustenabilă și, prin acțiunile noastre de plantare, contribuim activ la întreţinerea unui mediu mai verde. Anul acesta, cu ajutorul clienților și al angajaților noștri, am reușit încă o dată să plantăm un număr mare de puieți, de care vom avea grijă până la maturitate”

Ruxandra Vodă, Director Comunicare România

Pe de altă parte, ca parte responsabilă şi activă a societăţii, COSMOTE România îşi implică angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri în diferite iniţiative şi programe care răspund cerinţelor mediului social din România. În 2013, COSMOTE România a continuat provocarea lansată cu ocazia Orei Pământului pentru clienți și angajați și pentru fiecare telefon mobil vechi sau accesoriu adus către reciclare în magazinele COSMOTE și Germanos din 23 martie până în septembrie 2013, compania a plantat un copact pe care îl va crește până la maturitate în pădurea COSMOTE.

Cu ajutorul a 76 de angajați și voluntari, COSMOTE România a plantat la finalul lui octombrie 2013 un număr total de 7.000 de copaci, din care 2.436 copaci au rezultat din colectarea terminalelor și a accesoriilor vechi. Acțiunea de plantare a avut loc lângă Ploieși, în colaborare cu Asociația MaiMultVerde și S.C Servicii de Gospodarie Urbana Ploiesti S.R.L.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: