7 barmani din ECE se vor întrece în preparea de cocktailuri la Angostura Global Cocktail Challenge 2018 7 barmani din ECE se vor întrece în preparea de cocktailuri la Angostura Global Cocktail Challenge 2018
7 barmani din Europa Centrală și de Est se vor întrece în preparea de cocktailuri, în cadrul Angostura Global Cocktail Challenge 2017- 2018. Evenimentul... 7 barmani din ECE se vor întrece în preparea de cocktailuri la Angostura Global Cocktail Challenge 2018

7 barmani din Europa Centrală și de Est se vor întrece în preparea de cocktailuri, în cadrul Angostura Global Cocktail Challenge 2017- 2018. Evenimentul va avea loc miercuri, 19 iulie 2017, la  Apollo 111.  

Cei 7 barmani înscriși în finala din Europa de Est, care se va desfășura pe 19 iulie în Apollo 111, sunt: Mihai Fetcu (România), Stepan Abrahmayn (Armenia), Václav Jahn (Republica Cehă), Vasil Peevski (Macedonia), Darko Angeleski (Bulgaria), Karina Popushyna (Ucraina) și Kseniya Yashchuk (Belarus).

Mihai Fetcu activează de 9 ani în industrie și este, după cum singur se descrie, fost sportiv de performanță, actual barman cu acte în regulă!

„De când am intrat pentru prima oară într-un bar, am fost atras ca un magnet de magia sticlelor. M-au fascinat mereu poveştile care se află în spatele lor, dar mai ales modul în care un cocktail, bine preparat, poate să îţi schimbe ziua. Sunt barman rezident Bar D.O.M.E şi mă ocup cu tot ceea ce înseamnă lumea barului. Pornind de la cursuri de barmani (Arta de a fi barman), evenimente de bar catering (Bar D.O.M.E Events), bar trivia (Cocktail Trivia), gheaţă (Ice Division), bar blogging & vlogging,” se prezintă Mihai.

Juriul este compus din Daniyel Jones, Brand Ambassador Angostura – Trinidad Tobago, câștigător, în 2013, al Angostura Global Cocktail Challenge,  Viorel Munteanu – master bartender Flying Cocktails și Emil Rengle  – coregraf și director artistic.

Participantul trebuie să pregătească, în 7 minute, 2 cocktailuri cu Rom Angostura și 2 cocktailuri cu Amaro Angostura. Juriul va decide câștigătorul în funcție de calitatea băuturii preparate, a modului în care se prezintă participantul și a cunoștințelor pe care acesta le are în domeniu.

Câștigătorul finalei de la București se va întrece, în septembrie la Finala Europeană de la Atena. Ultima bătălie se va da în Trinidad și Tobago în februarie 2018. Cel mai bun concurent va fi Brand Ambassador Angostura timp de 2 ani și va intra în posesia unui premiu în valoare de 10.000 de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: