6 zile de poveste la Târgul Spooky Fresh Halloween în Promenada 6 zile de poveste la Târgul Spooky Fresh Halloween în Promenada
Promenada găzduiește Târgul Spooky Fresh Halloween în perioada 26 – 31 octombrie. Timp de 6 zile vizitatorii se vor putea bucura de bunătăți, produse... 6 zile de poveste la Târgul Spooky Fresh Halloween în Promenada

Promenada găzduiește Târgul Spooky Fresh Halloween în perioada 26 – 31 octombrie. Timp de 6 zile vizitatorii se vor putea bucura de bunătăți, produse 100% bio, produse handmade, costume de Halloween.

Iubitorii Halloween-ului își vor putea petrece următoarele 6 zile la Târgul Spooky Fresh Halloween găzduit de Promenada, în perioada 26 – 31 octombrie. Etajul 1 al centrului comercial va fi transformat într-un spațiu de poveste, unde vizitatorii se vor putea bucura de costume specifice sărbătorii, produse 100% bio, o varietate de articole handmade, bunătăți precum dulciuri, miere, zacuscă, prăjituri, dulcețuri, plăcinte, produse cosmetice bio și multe alte surprize care îți vor da fiori.

Pentru cei mici, atmosfera de sărbătoare va fi și mai frumoasă sâmbătă și duminică, atunci când aceștia se vor putea bucura de o mulțime de ateliere dedicate lor. Sâmbătă, în intervalul 11:00-17:00, copiii vor putea experimenta jocuri cu forme de mâini construite din ceară și se vor putea distra cu oglinzi fermecate.

Cu ajutorul atelierelor de face painting, piticii vor avea chipurile pictate în cele mai creative moduri, cu tematici de poveste și de Halloween. Tot sâmbătă, micuții vor avea la dispoziție un stand cu popcorn și unul cu vată pe băț, ca să se îndulcească.

Pentru iubitorii de fotografie, va exista și o zonă foto cu specific de Halloween. Duminică între orele 11:00-15:00, copiii se vor distra la atelierul de creație. Pentru a primi un dovleac, aceștia vor fi nevoiți să apeleze la creativitate și să realizeze un desen înfricoșător.

Târgul Spooky Fresh Halloween dă startul evenimentelor de sezon, iar etajul 1 al centrului comercial devine noul spațiu dedicat acestor activități.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: