5 puncte forte pentru care Xiaomi 11T Pro trebuie să fie telefonul tău 5 puncte forte pentru care Xiaomi 11T Pro trebuie să fie telefonul tău
Lansat de curând, noul Xiaomi 11T Pro este cu siguranță unul din telefoanele de top pe care te poți baza atunci când vine vorba... 5 puncte forte pentru care Xiaomi 11T Pro trebuie să fie telefonul tău

Lansat de curând, noul Xiaomi 11T Pro este cu siguranță unul din telefoanele de top pe care te poți baza atunci când vine vorba de tehnologie la zi. L-am butonat doar pentru câteva zile, dar, recunosc, mi-a făcut o surpriză placută! Așa că, vreau să îți spun doar 5 puncte forte pentru care Xiaomi 11T Pro trebuie să fie telefonul tău.

Pentru început, trebuie să știi că Xiaomi 11T Pro nu este un telefon ieftin, dar nici unul excesiv de scump. A ajuns în România în varianta de 8GB+128GB la un preț recomandat de vânzare de 2,999.00 lei, iar modelul cu 8GB+256GB la un preț de 3,199.00 lei, în rețeaua partenerilor autorizați. Xiaomi 11T Pro este disponibil în variantele de culoare Meteorite Gray, Moonlight White și Celestial Blu.

Încărcare 100% în doar 17 minute

Știm cu toții că un lucru esențial la un telefon este “cât ține bateria și cât de repede se încarcă”. Iar Xiaomi 11T Pro este top. Este primul smartphone al companiei cu tehnologia dezvoltată intern, Xiaomi HyperCharge de 120W, introdus la nivel global.

Această tehnologie de top din întreaga industrie va asigura o încărcare de 100% în doar 17 minute și le va oferi creatorilor de conținut mai mult timp pentru a se concentra asupra pasiunilor lor, fără să-și mai facă griji în privința bateriei.

Unde mai pui că noul model este dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 888, care asigură puterea necesară pentru a propulsa o multitudine de specificații AI.

Cameră telemacro 2x și lentile ultra-wide de 120°

Că tot vorbeam de creatorii de conținut, trebuie să știi că Xiaomi 11T Pro vine și cu un setup triplu de camere performante, cu un senzor principal profesional de 108MP cu unghi larg, cameră telemacro 2x și lentile ultra-wide de 120°. L-am pus la treabă în cele câteva zile de test și a fost … wow.

În plus, mai trebuie să știi că telefonul asigură capabilități computerizate impresionante pentru filmare, prin modurile AI Cinema, înregistrarea 8K și tehnologia HDR10+, care le permit utilizatorilor să surprindă conținut cu aceeași tehnologie inteligentă ISO ce se regăsește și pe camerele digitale.

Refresh de 120Hz

Și nu mă opresc aici. Unul din cele 5 puncte ale Xiaomi 11T Pro este chiar ecranul evaluat cu calificativul A+ de DisplayMate. Este un AMOLED FHD+ plat de 6.67”, cu o rată de refresh de 120Hz, cu tehnologiile TrueColor, Dolby Vision și HDR 10+ care afișează peste un milliard de culori, are o strălucire maximă de 1000 de niți, oferă o rată de răspuns la atingere de 480Hz. Bonus: este protejat de cea mai rezistentă protecție a momentului – Corning® Gorilla® Glass Victus™.

SOUND BY Harman Kardon

Și la capitolul sunet, Xiaomi 11T Pro stă bine. Pe scurt, am sesizat că aduce în plus o tehnologie audio imersivă Dolby Atmos®, dar și difuzoare duale dedicate, SOUND BY Harman Kardon. Toate acestea oferă o experiență de ascultare de top, indiferent de tipul de conținut redat, fie că este vorba despre muzică, filme, podcast-uri sau jocuri. Eu am încercat mai mult partea de youtube (muzică și filme), iar satisfacția a fost pe măsură.

Cinemagic… ce, cum?

Ultimul din cele 5 puncte forte ale lui Xiaomi 11T Pro, dar poate cel mai fain este dat de modul Cinemagic de top pentru creatorii de conținut. Acesta oferă un boost de creativitate și productivitate utilizatorilor care se vor bucura de fotografii incredibile prin folosirea setup-ului de camere al Xiaomi. Altfel spus, poți înregistra materiale care îi vor încânta atât pe prieteni, cât și pe adepți pe social media.

Iar, audio Zoom completează setul de instrumente de creare a conținutului și îți permite să mărești atât vizual cât și audibil, în timp ce modul de noapte avansat transformă smartphone-ul într-un instrument creativ zi sau noapte. Cool, nu?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: